Σάββατο 02.03.2024

Facebook: Χαμός με τα ανεξέλεγκτα friend request – Γιατί ζήτησε συγγνώμη η Meta

Αναστάτωση προκάλεσαν στα δισεκατομμύρια χρηστών του Facebook τα ανεξέλεγκτα friend request που έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής αρκεί ο χρήστης να επισκεπτόταν κάποιο άλλο προφίλ.

 

Αρκετοί από τους χρήστες του Facebook έκαναν λόγο για παραβίαση της ιδιωτικότητας ενώ υπήρξαν και κάποιοι που έκαναν λόγο για το τέλος της «παρενόχλησης». Δεν έλειψαν, δε, και αυτοί που υποστήριξαν ότι «είναι το πιο αστείο πράγμα που είχε συμβεί στο Facebook».

Όπως διαπίστωσαν χρήστες του Facebook το ίδιο έστελνε αιτήματα φιλίας σε άλλα προφίλ αρκεί κάποιος να τα επισκεπτόταν για τον οποιοδήποτε λόγο. Δεν χρειαζόταν, δηλαδή, ούτε καν να πατήσουν σε κάποιο σημείο ή να πατήσουν κάποιο κουμπί.

Κλείσιμο

Κάποιοι παραπονέθηκαν ότι έκαναν αίτημα φιλίας ακόμα και σε άτομα που προσπαθούσαν να μπλοκάρουν ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις χρηστών που απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους.

Μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος και τις αναρτήσεις στο Twitter, η Meta εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση την οποία απέδωσε σε bug που διορθώθηκε.

«Αντιμετωπίσαμε ένα bug που είχε να κάνει με πρόσφατη αναβάθμιση της εφαρμογής που προκάλεσε να σταλούν κατά λάθος αιτήματα φιλίας στο Facebook. Το σταματήσαμε και ζητάμε συγγνώμη για όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε» ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της Meta.

ΠΗΓΗ:

https://www.protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3:11 μμ

re