Κυριακή 25.07.2021

Fake News πάλι ο Τσίπρας!

Βγήκε ο Τσίπρας και μίλησε για το μαθητή που πήρε πάνω από 20000 μόρια και “κόπηκε” εντελώς από τη Σχολή του από την ανάλγητη Κυβέρνηση, ενώ συγχρόνως φώναζε για τους 20000-30000 φοιτητές μένουν έξω από τα Πανεπιστήμια για να κάνει η Κυβέρνηση “deal” με τα ιδιωτικά κολλέγια..

Fake news πάλι ο Αλέξης,ο οποίος “πατάει” πάνω στον “πόνο” του κόσμου πάλι και δη των 17 χρονών, για να επιβιώσει πολιτικά..

Επιθυμεί να δημιουργήσει μία νέα γενιά με οργή και μίσος προς το σύστημα που τους “έκοψε”..

 

Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος για τον οποίο έκανε λόγο ο Αλέξης  μπορεί, βάσει της βαθμολογίας του, να εισαχθεί στις Αρχιτεκτονικές Σχολές Πατρών, Ιωαννίνων, Χανίων.

Στο σχέδιο έλαβε 13,6 , το οποίο είναι όμως  βασικό μάθημα για την εισαγωγή του σε Τμήμα Αρχιτεκτονικής .Δεν μπόρεσε να πετύχει το 14,03 της  βάσης της Αρχιτεκτονικής στο Εθνικό Μετσοβίο Πολυτεχνείο, ένα συντελεστή τον οποίο η ίδια η Σχολή έχει ορίσει.

Αν υπήρχε το παλαιό σύστημα,και δεν πετύχαινε την απαιτούμενη ελάχιστη βάση του ειδικού μαθήματος (10) θα είχε αποκλειστεί από ολόκληρη την επιστήμη.

Άρα όλοι αυτοί που βγήκαν στα social και “έσκουζαν” ας μάθουν την πραγματική αλήθεια..

 

Παράλληλα, από πέρυσι μόλις 9400 δεν πέρασαν στις Σχολές τους, ενώ συγχρόνως έχουν άπαντες ,είτε μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού ή της κανονικής διαδικασίας αίτησης εγγραφής,  την εναλλακτική του Δημοσίου ΙΕΚ σε ειδικότητες με άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας

Αυτή είναι η απάντηση για τους 30000 μαθητές που μένουν εκτός Πανεπιστημίων..

 

Ο Τσίπρας θέλει μία νέα γενιά αριστερών όπως αυτών του 2009 για να μπορέσει να αυξήσει την επιρροή του στη νεολαία..

Με αυτά που κάνει… η νεολαία του στα Πανεπιστήμια πάνω από 1% δεν θα πιάσει στις φοιτητικές εκλογές…

 

“Ο Πλάτανος”

#πισω_απο_τις_πορτες

 

ΥΓ: Αναμένουμε το ταξίδι του στο νησί , όπου θα παρουσιάσει την καταστροφή του Πανεπιστημίου..

ΥΓ 2 : Αλήθεια θα πάει και από το ΚΥΤ να μιλήσει για την αναλγησία της Κυβέρνησης ή θα βγει στεναχωρημένος που δεν έχουμε 30000 μετανάστες στην πόλη της Μυτιλήνης,  όπως στα χρόνια του το 2015…

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ