Παρασκευή 22.10.2021

Φρίκη στη Ρόδο: Άνδρας ασελγούσε σε 14χρονο και τον φωτογράφιζε γυμνό-Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος , με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίου της Ρόδου σ’ έναν άνδρα για γενετήσιες πράξεις με 14χρονο.

Ο άνδρας, που είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Τρίποληςκρίθηκε ένοχος , με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας».

Σύμφωνα με τη dikokratiki.gr, ο άνδρας κατηγορείται ότι τον Ιανουάριο 2020 στην Κω τέλεσε στο σπίτι του φρικιαστικές γενετήσιες πράξεις με τον 14χρονο. Επιπλέον, του αποδίδεται ότι φωτογράφιζε κατ’ επανάληψη γυμνό τον ανήλικο.

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι στις αρχές της σχολικής χρονιάς του 2019 στην κατοικία του μετέβη ο 14χρονος με τον ανιψιό του και δύο φίλους του και έκτοτε οι δύο πρώτοι τον επισκέπτονταν συχνά.

Ο άνδρας ισχυρίζεται επίσης πως ζήτησε από το παιδί να τηλεφωνήσει στον πατέρα του και τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε αντίρρηση στις επισκέψεις του.
Υπήρξαν, όπως είπε, ακόμη δύο επισκέψεις άνευ λόγου και σε μια εξ’ αυτών έγραψε ο ανήλικος σε σημειώματα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην οικογένεια του και του τα παρέδωσε.

Υποστηρίζει ότι ο 14χρονος έκανε χρήση του τηλεφώνου και του υπολογιστή του εν αγνοία του και ότι όταν τον είδε τον παρατήρησε.
Ο καταδικασμένος σε 8ετή κάθειρξη, άνδρας ισχυρίζεται επίσης, ότι σε μία περίσταση, το παιδί του παραπονέθηκε για κνησμό στο πέος του και επειδή είχε προϋπηρεσία ως εθελοντής βοηθός νοσηλευτή του είπε ότι θα πρέπει να συζητήσει με τους γονείς του γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να τον πάρει στον γιατρό.

Αρνήθηκε ότι τον φωτογράφησε και ότι ασέλγησε σε βάρος του, ενώ υποστηρίζει ότι ο 14χρονος είπε όσα είπε για να εντυπωσιάσει.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε μόνο μια φορά εμπειρία με άνδρα στον στρατό, ενώ σε ό,τι αφορά στο υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του είπε ότι υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες με τα ανιψάκια του υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε το υπόλοιπο υλικό.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.parapolitika.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ