Σάββατο 24.01.2026

«Γεύματα Αγάπης 2026»: Σήμερα η διανομή ζεστών γευμάτων σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε 10 χωριά της Λήμνου

Μια πράξη αλληλεγγύης θα υλοποιηθεί σήμερα,  Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 στη Λήμνο, μέσα από τη δράση «Γεύματα Αγάπης 2026», την οποία διοργανώνει η ΣΑΕΚ Λήμνου σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λήμνου.

Τη χορηγία των υλικών έχει αναλάβει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου, ενώ την παρασκευή των γευμάτων θα αναλάβει το Τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας Σεφ της ΣΑΕΚ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή Πολιτιστικών Συλλόγων των χωριών! Οι εκπρόσωποί τους θα παραλάβουν τα ζεστά γεύματα από την κουζίνα του Νοσοκομείου Λήμνου στις 12:30 το μεσημέρι, ώστε να τα μεταφέρουν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη στα χωριά τους.

Τα γεύματα θα φτάσουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε δέκα χωριά του νησιού: Μούδρο, Παναγιά, Ρεπανίδι, Βάρος, Τσιμάνδρια, Θάνος, Πλατύ, Κοντιά, Άγιο Δημήτριο και Λύχνα.

Όπως επισημαίνεται από τη ΣΑΕΚ Λήμνου, στόχος της πρωτοβουλίας είναι κάθε φορά τα «Γεύματα Αγάπης» να φτάνουν σε περισσότερα και διαφορετικά σπίτια.

«Ένα πιάτο φαγητό δεν αλλάζει τον κόσμο. Μπορεί όμως να αλλάξει τη μέρα, τη διάθεση, την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Και αυτό για εμάς στη ΣΑΕΚ Λήμνου αρκεί για να συνεχίζουμε να το προσφέρουμε», σημειώνει η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ, Ιουλία Λυγδά.

πηγή: limnos fm 100

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ