Παρασκευή 09.06.2023

Γιώργος Λιάγκας για το Range Rover του Αλέξη Τσίπρα: «Και αναρωτιούνται όλοι γιατί πήρε 20%»

«Το Range Rover με έχει στοιχειώσει εμένα από χθες που το βλέπω. Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί πήρε 20%. Σεμνά και ταπεινά. Μου λένε όλοι δεν είναι δικό του. Προφανώς και δεν είναι δικό του. Όταν έχεις να επιλέξεις όμως, δεν επιλέγεις, κύριε Τσίπρα, Range Rover», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί (23/5), όταν είδε ένα πλάνο με το τζιπ του αρχηγού του κόμματος της Αριστεράς, που κατέφθανε στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραλάβει τη διερευνητική εντολή από την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Πάρε ένα άλλο τζιπ. Άλλο ο ιδιώτης τι κάνει και άλλο ο πολιτικός αρχηγός. Σας θυμάμαι, κύριε Τσίπρα, όταν εργαζόμουν ως ραδιοφωνικός παραγωγός στη Real News του Νίκου Χατζηνικολάου. Ήταν τότε που πήγατε από το 3% στο 17%. Σας θυμάμαι με ένα αυτοκίνητο πάρα πολύ μικρό που ήταν δίπορτο. Και έλεγα από μέσα μου ολόκληρος αρχηγός κόμματος να μην έχει τουλάχιστον ένα τετράπορτο; Λάθος και εκείνο, αλλά να φτάσουμε πια στο Range Rover; Πήγαινε σε κάτι ενδιάμεσο. Θα μου πείτε δεν παίζουν ρόλο αυτά. Παίζουν ρόλο αυτά. Όταν αποφασίζετε να πάτε να δώσετε συνεντεύξεις σε lifestyle εκπομπές, θέλετε να προβάλλετε και τη lifestyle εικόνα σας. Πολύ ωραία. Το αυτοκίνητό μας είναι και η lifestyle εικόνα μας», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

 «Είναι ωραίο έξω από την Κουμουνδούρου το θηριώδες τζιπ; Θα ήταν και υποκριτικό αν όλες τις μέρες κυκλοφορεί με Range Rover, δε θα μπορούσε να αλλάξει αυτοκίνητο. Καλά έκανε και δεν άλλαξε. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος του είπε να πάρει Range Rover και εκείνος το πήρε».

Ο Γιώργος Λιάγκας ασχολείται τις τελευταίες ημέρες με το Range Rover του Αλέξη Τσίπρα, καθώς το αυτοκίνητο αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρείας, που διαθέτει το νέο της Range Rover στην αρχική τιμή των 159.117 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

9:00 πμ

Moria Run 2023