Κυριακή 25.02.2024

H ιστορία της Αγγλίδας TikToker που σκότωσε τον εραστή της μητέρας της έγινε σειρά

Η Mahek Bukhari, μέχρι πριν από δύο χρόνια, είχε 160 χιλιάδες ακολούθους στο TikTok όπου παρουσίαζε το δικό της περιεχόμενο, κυρίως για μακιγιάζ και lifestyle. Σήμερα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του εραστή που δεν ήθελε να χωρίσει από τη μητέρα της.

Το βρετανικό ITV ετοίμασε μία true crime σειρά τριών επεισοδίων, το πρώτο από τα οποία έκανε πρεμιέρα χτες, με θέμα την υπόθεση της Bukhari, η οποία απασχόλησε έντονα τη βρετανική κοινή γνώμη.

Η νεαρή γυναίκα ασχολιόταν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως με το TikTok και δευτερευόντως με το Instagram, όπου είχε 45 χιλιάδες ακολούθους και σταδιακά είχε αρχίσει να χτίζει την online φήμη της. Λίγα χρόνια πριν, η μητέρα της, Ansreen, είχε ξεκινήσει μία εξωζυσυγική σχέση με έναν νεότερο άνδρα, κάτι που γνώριζε μόνο η κόρη της, με την οποία ήταν πολύ αγαπημένες. Η σχέση με τον νεαρό Saqib Hussain ξεκίνησε ως πλάκα, ωστόσο εκείνος έπαθε εμμονή με την Ansreen και άρχισε να την απειλεί με την αποκάλυψη γυμνών φωτογραφιών της προκειμένου να μην χωρίσουν. Η Ansreen δεν είχε σκοπό, όμως, να χωρίσει από τον σύζυγό της κι έτσι εκμυστηρεύτηκε το πρόβλημα στην κόρη της, η οποία αποφάσισε να πάρει μέτρα, ερχόμενη σε τηλεφωνική επαφή με τον Hussain. Εκείνος σταμάτησε να της σηκώνει το τηλέφωνο και τότε η Mahek έβαλε μπροστά το σχέδιό της.

Στην αρχή σκέφτηκε να του δώσει 3 χιλιάδες λίρες ώστε να μην αποκαλύψει τίποτα στον πατέρα και τον αδελφό της για το ειδύλλιο. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες δεν θα είχαν αποδείξεις ότι οι γυμνές φωτογραφίες είχαν πράγματι εξαφανιστεί από κάθε υλικό φορέα κι έτσι η Mahek πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια από τον 28χρονο φίλο της Rekan Karwan, ο οποίος με τη σειρά του επιστράτευσε έναν άλλο φίλο του, με σκοπό να τον βοηθήσει να αποσπάσει με τη βία το κινητό του Hussain.

Πριν από τα μεσάνυχτα της 11ης Φεβρουαρίου 2022, μητέρα και κόρη έδωσαν ραντεβού στον Hussain στην πόλη Λέστερ, ενώ είχαν κανονίσει με τους συνεργούς τους να τον ακολουθήσουν με τα αυτοκίνητά τους. Οι άντρες, φορώντας μπαλακλάβες, άρχισαν να καταδιώκουν τον Hussain, o οποίος πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο την Άμεση Δράση και να ενημερώσει το κέντρο, πριν τρακάρει και πεθάνει μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο πήρε φωτιά.

Όταν οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, υποστήριξαν πως ακολούθησαν τον Hussain με σκοπό να του πάρουν το κινητό, ωστόσο έπεσαν σε αντιφάσεις και έτσι τον περασμένο Σεπτέμβριο η Mahek καταδικάστηκε σε ισόβια και η μητέρα της σε 26 χρόνια κάθειρξης. Οι άμεσοι συνεργοί τους επίσης καταδικάστηκαν σε κάθειρξη και θα περάσουν σχεδόν 30 χρόνια στη φυλακή. Συνολικά 8 άτομα ενεπλάκησαν στην υπόθεση, όπως θα δείξει η true crime σειρά, που θα δώσει έμφαση στο πώς μία περίπλοκη κατάσταση μπορεί να ξεφύγει για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτή, με τραγικά αποτελέσματα που καταστρέφουν τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Advertisement – Continue Reading Below

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ