Παρασκευή 14.02.2025

H Λήμνος στην διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών “IFE LONDON 2024”! Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες ημέρες της διεθνούς έκθεσης τροφίμων & ποτών “IFE LONDON 2024” (εκθεσιακό κέντρο “ExCeL”, Docklands, ανατολικό Λονδίνο).
Πολύ δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων και διατροφικών προιόντων από όλα τα νησιά.

 Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «The International Food & Drink Event 2024»,  πραγματοποιείται  από 25 έως και 27 Μαρτίου , στο Εκθεσιακό Κέντρο Excel στο Λονδίνο.

Η IFE, International Food & Drink Event, συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές και προμηθευτές Τροφίμων και Ποτών από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο (+25.000 επισκέπτες,+1.260 εκθέτες από +91 χώρες).

Για περισσότερα από 40 έτη, η IFE συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη πλατφόρμα προμήθειας προϊόντων για ανώτερους αγοραστές από όλους τους τομείς λιανικής, χονδρικής, διανομής, εισαγωγής & εξαγωγής και υπηρεσιών τροφίμων.

Η Λήμνος συμμετέχει μαζί με τ αλλά νησιά του Βορείου Αιγαίου με  μεγάλη γκάμα τοπικών προιόντων που βρίσκονται στους πάγκους και τις προθήκες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

πηγή: /www.limnosreport.gr/

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ