Πέμπτη 28.09.2023

HΠΑ: Γυναίκα στο Τέξας δέχθηκε ταυτόχρονη επίθεση από φίδι και γεράκι

Μια 64χρονη γυναίκα στο Τέξας  έζησε μια περιπέτεια που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει. Καθώς κούρευε το γκαζόν της πέρασε ένα γεράκι από πάνω της και του έπεσε το φίδι που κρατούσε. Μόλις κατάλαβε την απώλεια της τροφής του, χύμηξε πάλι στο έδαφος για να το ξαναπιάσει.

Αλλά το ερπετό είχε τυλιχθεί στο χέρι της γυναίκας και άρχισε να της επιτίθεται στο πρόσωπο.

«Καθώς προσπαθούσα να πετάξω το φίδι από το χέρι μου, εκείνο τυλίχθηκε γύρω μου», είπε στο CBS News η ίδια και περιέγραψε τη «μάχη» που έδωσε μαζί του.

«Το φίδι χτυπούσε το πρόσωπό μου, χτύπησε τα γυαλιά μου μερικές φορές. (…) Εγώ χτυπούσα και χτυπούσα και εκείνο συνέχιζε».

Κατάλαβε γρήγορα πως μάλλον έπεσε από κάποιο πουλί γιατί δεν στεκόταν κοντά σε δέντρα όταν συνέβη. Επιβεβαιώθηκε γρήγορα, όταν είδε το γεράκι να κατευθύνεται κατά πάνω της.

«Το γεράκι εμφανίστηκε εξίσου γρήγορα με το φίδι», σημείωσε. «Το γεράκι άρπαξε το φίδι, που ήταν τυλιγμένο γύρω από το χέρι μου, και το τράβηξε σαν να ήθελε να το μεταφέρει μακριά. Και όταν το έκανε, πήρε και το χέρι μου μαζί. Το γεράκι κουβαλούσε το χέρι μου και το φίδι μαζί του», περιέγραψε στη συνέχεια.

Το πουλί έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει πίσω το φαγητό του, με αποτέλεσμα να αφήσει πολλά τραύματα στο χέρι της γυναίκας. Τελικώς, τα κατάφερε.

«Έχω διάτρητες πληγές, κοψίματα, εκδορές, γρατζουνιές και σοβαρούς μώλωπες», είπε και συμπλήρωσε πως το φίδι κατέστρεψε τα γυαλιά της.

Η 64χρονη έκανε λόγο για τραυματική εμπειρία, προσθέτοντας ότι νόμιζε ότι θα πεθάνει και ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί από τότε που συνέβη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ