Σάββατο 01.04.2023

Η απάντηση του Νικολαΐδη στον Κανάκη!

Η απάντηση του δημοσιογράφου Νικολαΐδη θεωρώ ότι στηρίζεται από τον κόσμο που είναι αντικειμενικός..

Ουσιαστικά αναφέρει όλα τα προβλήματα και τις αστοχίες, αλλά και τις ευθύνες της Κυβέρνησης, αλλά από την άλλη ο ίδιος δεν αντέχει το “τσουβάλιασμα” που έκανε ο Κανάκης σχετικά με τους δημοσιογράφους..

Στην Ελλάδα παρατηρούμε όπως και σε κάθε άλλο ζήτημα 10 εκατομμύρια , οι οποίοι γίνονται σεισμολόγοι, επιδημιολόγοι , τώρα και συγκοινωνιολόγοι..

Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν ιδέα και απλά ακολουθούν την κοινή γνώμη και το “ρεύμα”..

Υπάρχουν πολλοί που νιώθουν την ίδια οργή, απλά γιατί είναι “μαγκιά” να βρίζεις ή να το παίζεις δήθεν..

Υπάρχουν πολλοί που απλά έχουν όφελος.. κυρίως πολιτικό ή και αυτοδιοικητικό στα μέρη μας, καθώς βρέθηκαν πολλοί “δικαστές” του πληκτρολογίου στα νησιά μας..

 

Τα αμέτρητα fake news που υπήρξαν όλο αυτό τον καιρό μόνο οργή και μίσος μπορούν να φέρουν..

Επιλέγω τη σιωπή μέχρι να μιλήσουν οι ειδικοί και η Δικαιοσύνη..

Εκτός εάν οι “γνωστοί-άγνωστοι” είναι και δικαστές σε μία άλλη ζωή..

 

Παραθέτω και την ανάρτηση του Νικολαίδη:

“Άκου λοιπόν γελοίε τυπάκο, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής: όταν εγώ έφτασα στα Τέμπη, μαζί με τους συναδέλφους μου, τα παπουτσια μου κολλούσανε πάνω στις πυρωμένες λαμαρίνες. Οι Πυροσβέστες και οι ΕΚΑΒιτες δακρυσμένοι μαζεύανε ανθρώπινα μέλη και στοιβάζανε τις μαύρες σακούλες πλάι στα συντρίμια Την ατμόσφαιρα πλάκωνε η πιο άσχημη μυρωδιά που έχω ποτέ νιώσει, ένα μείγμα καμμένης σάρκας, λαδιών και λιωμένης λαμαρίνας.

Δεν κοιμήθηκα 48 ώρες. Γιατί έψαχνα. Και ξερεις κάτι κ. Τηλεαρτίστα; Αν σήμερα όλη η Ελλάδα ξέρει με σαφήνεια πώς, πότε και γιατί έγινε το δυστύχημα, εάν τώρα όποιον Έλληνα και να ρωτήσεις θα σου πει για τη βάρδια των σταθμαρχών, για τα ψαλίδια που έμειναν κλειστά, για το συστημα τηλεδιοίκησης που δεν δουλεύει, για το ποιος ήταν υπηρεσία εκείνη την ώρα και τόσα άλλα είναι γιατί οι Δημοσιογράφοι που εσύ με τέτοιο ποταπό τρόπο βρίζεις, τα ανακάλυψαν και τα μετέδωσαν! Τα έφεραν στη γνώση του κάθε Έλληνα.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο ΟΣΕ δε θα ήθελε με τίποτε να βγουν τα άπλυτα του στη φόρα. Ούτε η κυβερνηση θα ήθελε να γνωστοποιηθούν όλα αυτά με τις καθυστερήσεις της. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να ξέρουν πολλοί για τις δικές του ευθύνες. Το υπουργείο Υποδομών θα ήθελε πολύ να μη μάθετε ποτέ για το Συστημα Τηλεδιοίκησης. Οι σταθμάρχες επίσης θα σκότωναν για να μην μαθευτεί ότι την κοπάνησαν στη βάρδια τους. Και ο Επιθεωρητής θα ήθελε πολύ να μην μαθει κανείς ότι πήρε αναρρωτική. Περισσότερο από όσο ήθελες εσύ να μη μαθευτούν ποτέ οι πομπές του Στάθη.

Αλλά όλα είναι στο φως σήμερα. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει… Και φυσικά όχι χάρη στη δική σου εκπομπή»

 

 

“ο Πλάτανος”

#πισω_απο_τις_πορτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ