Πέμπτη 11.08.2022

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου ενημερώνουν τους δημότες

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης σχετικά με την έκτακτη κατάσταση που έχει προκληθεί από την πυρκαγιά στα Βατερά, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου ενημερώνουν τους δημότες ότι παρέχεται:

ΣΤΕΓΑΣΗ σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες μας
ΣΙΤΙΣΗ σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες μας
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ  και
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΖΩΩΝ

Ειδικότερα για τη στέγαση των δημοτών, σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες του Δήμου, είτε με τα στελέχη του Δήμου που βρίσκονται στο Στάδιο Πολιχνίτου, προσφέρεται διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σκάλα Πολχνίτου και στην Καλλονή.

Σε ότι αφορά στον  χώρο φιλοξενίας και περίθαλψης των ζώων, αυτές είναι οι εγκαταστάσεις της υπηρεσίας καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου στον δρόμο Πολιχνίτου –Βρίσας έναντι καταστήματος  «Σαλταμάρα». Εκεί υπάρχει κτηνίατρος και συνθήκες υγιεινής διαβίωσης.

Παράλληλα λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών, διατίθενται για τους δημότες οι κλιματιζόμενες αίθουσες των Δημοτικών Ενοτήτων  του  Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Υπενθυμίζονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας πουείναι 2253350219,220,221.

Οι υπηρεσίες μας θα είναι διαθέσιμες συνεχώς και για οτιδήποτε είναι ο Δήμος σε θέση να το υποστηρίξει πλήρως, θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ