Σάββατο 22.06.2024

Η Διεύθυνση της EUROBANK στη Σ.Α.Ε.Κ Λήμνου

«Ακόμα μία ωφέλιμη διάλεξη για τους σπουδαστές της ΣΑΕΚ, που τους ανοίγει νέους δρόμους και νέες προοπτικές…», αναφέρει ανακοίνωση της σχολής.

«Διάλεξη του Διευθυντή και Στελέχους του τοπικού υποκαταστήματος της Τράπεζας Eurobank στους σπουδαστές του τμήματος Στέλεχος  Διοίκησης και Οικονομίας Δ εξαμήνου στην Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην IEK Λήμνου).

Την Τετάρτη 29 Μαΐου οι σπουδαστές του τμήματος Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή της Ειδικότητας, η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ κυρία Ιουλία Λυγδά και η εκπαιδεύτρια κα Κατερίνα Ιωάννου  είχαν την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν στον χώρο της ΣΑΕΚ Λήμνου το Διευθυντή της Τράπεζας Eurobank κύριο Κουκουλόπουλο και το βασικό Στέλεχος κύριο Τσώμο.

Η ενημερωτική διάλεξη των δύο εισηγητών αφορούσε θέματα, σχετικά με τη δομή, λειτουργία, συμβολή και τους συμμετέχοντες στο  Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, τη συνεισφορά του Τραπεζικού Συστήματος, τη δομή του ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος, τις Εμπορικές Τράπεζες: είδη καταθέσεων, δανείων, επενδύσεων και τέλος επικεντρώθηκαν στην τράπεζα της Eurobank: σκοπός & όραμα, ιστορικά στοιχεία, εταιρική πολιτική, λειτουργία, τμήματα, καινοτομίες, επενδύσεις, διακρίσεις, πελάτες.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τους καταρτιζόμενους της Σχολής.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Διευθυντή της Τράπεζας Eurobank κύριο Κουκουλόπουλο και στο βασικό Στέλεχος κύριο Τσώμο για την αποδοχή της πρόσκλησής μας, για την εποικοδομητική, εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα ομιλία τους με αντικείμενο το χρηματοπιστωπικό και τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα και τις πολύτιμες γνώσεις που μετέδωσαν στους σπουδαστές της Σχολής μας!!», καταλήγει.

πηγή: limnos fm 100

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ