Το αφιέρωμα «λοκάρει» και στο ΒΑ Αιγαίο. Και κάπου εδώ η Λήμνος φιγουράρει για κάτι που την ξεχωρίζει: «Το ορεινό πρόβατο της, το σουσάμι, τον άφκο και το λαφύρι, τα ασπρομύτικα φασόλια, το μαυραγάνικο σιτάρι και το ψάρεμα στον Κόλπου του Μούδρου».
Αυτό το αφιέρωμα του «Cantina»,είναι μια πραγματική ωδή στην αυθεντική γαστρονομία των νησιών του Αιγαίου. Κι από ένα τέτοιο αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει η Λήμνος:
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ