Κυριακή 05.12.2021

Η Λημνιακή Κοινότητα Βικτώριας υποδέχονται τα Χριστούγεννα με ένα μεγάλο οικογενειακό πανηγύρι

Με ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι για μικρούς και μεγάλους αποφάσισε η Λημνιακή Κοινότητα Βικτώριας να γιορτάσει με τα μέλη της την έξοδο της Πολιτείας από την παρατεταμένη περίοδο εγκλεισμού λόγω της πανδημίας COVID-19.

Σημειώστε την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, στο ημερολόγιό σας ως μια ημέρα που θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μαζί με την οικογένειά σας μπαίνοντας στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Για τέσσερις ώρες, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, η Λέσχη της Κοινότητας στην οδό 906 Springvale Road, Braeside, θα φιλοξενήσει το πιο κεφάτο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι με μουσική, τραγούδι, χορό, εξαιρετικό φαγητό και πολύ κέφι.

Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους καθώς θα υπάρχουν πολλές επιλογές διασκέδασης γι’ αυτά, όπως ιππασία, ζωγραφική προσώπου (face painting), φάρμα ζώων, ενώ από μια χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Άγιος Βασίλης που θα έρθει με τα δώρα του για να σκορπίσει τη χαρά στους μικρούς του φίλους.

Φωτογραφία από παλιότερη “επίσκεψη” του Αϊ Βασίλη σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Λημνιακής Κοινότητας. Φέτος θα είναι πάλι παρών για να σκορπίσει χαρά στα παιδιά. Φώτο: Supplied

«Σκεφθήκαμε να οργανώσουμε ένα αντάμωμα όλων των μελών μας για να χορέψουμε και να γλεντήσουμε όλοι μαζί και καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα νομίζουμε ότι θα είναι κάτι πολύ όμορφο. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά μετά από τόσο καιρό, θα έρθει και ο Άγιος Βασίλης να μοιράσει δώρα στα παιδιά και έτσι θα κλείσει μια πολύ δύσκολη χρονιά με μια ευχάριστη νότα» λέει στον «Νέο Κόσμο» ο πρόεδρος της Λημνιακής Κοινότητας κ. Φίλιππος Διαματάρης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως (δύο δόσεις) και διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό. Η είσοδος είναι 20 δολάρια για τους ενήλικες και δωρεάν για τα παιδιά έως 12 ετών.

Για να συμπεριληφθεί το παιδί σας τη λίστα του Αϊ Βασίλη, μπορείτε να καλείτε την κα Πένυ Αγγελίδη στο 0419363803 έως τις 26 Νοεμβρίου.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.limnosreport.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ