Πέμπτη 28.09.2023

Η Λήμνος εξελίσσεται σε ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για γάμους

Σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας για τη διεξαγωγή της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης εξελίσσεται η Λήμνος!

image 6487327

Τελευταία δεξίωση το βράδυ του Σαββάτου (20/08), όταν ένα ζευγάρι επέλεξε τη Λήμνο για να δεθεί με τα δεσμά του γάμου και παράλληλα να βαπτίσει το αγγελούδι του.

image 6483441

Η φωτογραφία με το ζευγάρι έχει τραβηχτεί από Γάλλο φωτογραφο Little Shao

Νύφη η Βάνια Σκαλτσά. Γαμπρός ο Ηλίας Αβασκαντήρας. Νεοφώτιστη η Θέα.

Κανείς τους δεν έχει καταγωγή από το νησί. Έχουν όμως φίλους στη Λήμνο, τη λάτρεψαν και γι’ αυτό θέλησαν μια από τις σημαντικότερες στιγμές τους να έχει άρωμα Λήμνου!

image 50392577

Όπως δηλώνουν, λατρεύουν τις ομορφιές της Λήμνου όπως και το φαγητό και το κρασί της κι έτσι επέλεξαν να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους με αυτό τον τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 120 προσκεκλημένοι από όλο τον κόσμο ήρθαν στη Λήμνο για τον γάμο με τους περισσότερους να μένουν στο νησί τουλάχιστον τρεις ημέρες γνωρίζοντας το και διαφημίζοντας το με φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

image 50401537

Η τελετή του γάμου και της βάπτισης έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Νέα Κουτάλη και η δεξίωση στο Θάνος.

Το μενού παρασκευάστηκε αποκλειστικά με προϊόντα της Λημνιάς γης. Η γαμήλια τούρτα είχε επάνω σύκα που μάζεψε η νύφη. Το κρασί ήταν της οικογένειας Γκαράλη και γενικότερα για την όλη διοργάνωση εμπιστεύτηκαν και συνεργάστηκαν με επιχειρήσεις της Λήμνου.

image 50411009

Την όλη διοργάνωση ανέλαβε ο “Ελίχρυσος” και η Μαρία Χρυσάφη. “Ελίχρυσος” ήταν και ο στολισμός, τα λουλούδια αλλά και το catering. Την επιμέλεια και την παρασκευή του φαγητού την είχε αναλάβει το Έννοια Ποχ’ς ενώ η βραδιά έκλεισε στο Beach Bar Costa Costa.

image 50442241

Η Βανια είναι manager του γνωστού οίκου ρούχων Nidodileda  και ο Ηλίας είναι μοντέλο. Κουμπάρες ήταν οι ιδιοκτήτριες και σχεδιάστρια ρούχων της Νido.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε κάθε ευτυχία στο ζευγάρι και φυσικά της μικρής τους Θέα!

image 67231745

Η Λήμνος έγινε destination wedding!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ