ΛΕΣΒΟΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 26/09/2026 - 11:00 πμ
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση IFTM – TOP RESA στο Παρίσι
Στη διεθνή τουριστική έκθεση IFTM – TOP RESA 2026 συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στο Paris Expo Porte de Versailles.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αγγελική Πολιτάκη, και η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Μαρία Κόβα. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης είχαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, επαγγελματίες του κλάδου και δημοσιογράφους, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας των νησιών του Βορείου Αιγαίου στη γαλλική αγορά.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνέχιση και τη διεύρυνση των επαφών για την προώθηση της Λέσβου ως ταξιδιωτικού προορισμού.
Η IFTM – TOP RESA είναι έκθεση επαγγελματικών συναντήσεων για τον τουρισμό στη Γαλλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η Περιφέρεια, η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε 34.638 επαγγελματίες, 1.625 εμπορικά σήματα και 180 προορισμούς. Μέσω της πλατφόρμας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν 18.592 επαγγελματικές συναντήσεις
πηγή: aeolos tv
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η HALOTELS αναζητά συνεργάτες σε Λήμνο και Λέσβο για την επόμενη τουριστική περίοδο
26.09.2026 - 8:00 μμ
Μυτιλήνη: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών στις 30 Σεπτεμβρίου
26.09.2026 - 5:00 μμ
50% έκπτωση στα εισιτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης για τις τρίτεκνες οικογένειες
26.09.2026 - 4:00 μμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10:00 πμ


























