Παρασκευή 02.12.2022

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που απειλεί την «παντοκρατορία» του Twitter

Πολλοί χρήστες των social media απογοητευμένοι από τις παλινωδίες του Έλον Μασκ στο Twitter ξεκίνησαν την αναζήτησή τους για μια νέα πλατφόρμα και τώρα φαίνεται ότι μπορεί να την βρήκαν.

O λόγος για το Hive Social.

Το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι λειτουργεί παρόμοια με το Twitter, καθώς οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν εικόνες και κείμενο, να ακολουθούν άλλους χρήστες, να κάνουν like, να απαντούν και να επαναλαμβάνουν τις αναρτήσεις τους και πολλά άλλα.

Ωστόσο, έχει ένα χαρακτηριστικό που του λείπει εδώ και πολύ καιρό από το Twitter, και αυτό είναι η δυνατότητα επεξεργασίας αναρτήσεων (edit).

Οι χρήστες επίσης μπορούν να επιλέξουν τις αντωνυμίες τους (αυτός, αυτή, αυτό)  και να εμφανίζουν το ζώδιο τους. Επίσης, μπορούν να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Spotify και να να παίζει ένα τραγούδι όταν επισκέπτονται το προφίλ τους.

Μια άλλη σημαντική διαφορά: Δεν υπάρχει όριο χαρακτήρων στις δημοσιεύσεις.

Αν και το Hive Social έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα – δεν είναι πλέον προσβάσιμο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης όπως τοTwitter – οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο με το application σε αυτό μέσω μιας συσκευής Android ή iOS.

Επιπλέον, πολλοί χρήστες αναφέρουν αρκετά σφάλματα που είναι αναμενόμενα από τη στιγμή που η πλατφόρμα έγινε δημοφιλής τόσο ξαφνικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ