Παρασκευή 24.05.2024

Η συναρπαστική ταινία του Netflix που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία έχει χαρακτηριστεί ως «το τέλειο 10/10» (vid)

Μια ταινία του 2018 έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κοινού και έχει συγκεντρώσει το 91% σε βαθμολογία κοινού στο Rotten Tomatoes

Είναι αλήθεια ότι στους περισσότερους αρέσει να παρακολουθούν μια ταινία που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία. Στην πραγματικότητα, μερικές από τις καλύτερες ταινίες βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

Μάλιστα, πολλές από τις σπουδαίες ταινίες κάποια στιγμή καταλήγουν στο Netflix – και αυτό ακριβώς συνέβη με μια εξαιρετική ταινία του 2018.

Με τίτλο «I Can Only Imagine», η ταινία της Lionsgate μπήκε στην υπηρεσία streaming λίγο καιρό μετά την κινηματογραφική της κυκλοφορία. Βασισμένη στην ιστορία της ζωής του χριστιανού ροκά Bart Millard, παρουσιάζει ένα οικογενειακό δράμα.

Η ταινία επικεντρώνεται στην περίπλοκη σχέση του Millard με τον πατέρα του, ο οποίος είναι βίαιος και πολύ σκληρός μαζί του.

 

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο J. Michael Finley ως Millard, παρακολουθεί τον μουσικό μέσα από τη διάλυση της οικογένειάς του, την δύσκολη εφηβεία του και την εισαγωγή του στη μουσική βιομηχανία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ