Πέμπτη 29.02.2024

Η Βάσω Χοχλάκα απαντάει στη Λαϊκή Συσπείρωση

Σχετικά με την Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και όσα αυθαίρετα συμπεραίνει η επικεφαλής της κα Κυρίτση, σημειώνω τα εξής:

Αυτό που τόνισα στην τοποθέτησή μου στη συνεδρίαση του ΠΣ και επαναλαμβάνω και τώρα, απόλυτη ανάγκη και προτεραιότητα για το περιφερειακό μας συμβούλιο είναι η στήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Να απαιτήσουμε με κάθε τρόπο και από κάθε αρχή την ενδυνάμωση του βασικού αναπτυξιακού μοχλού για τη νησιωτική περιοχή μας και την αναστροφή του μαρασμού που υφίσταται τα τελευταία χρόνια, διαφυλάσσντας ένα σπουδαίο δημιούργημα και όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Όλα εκείνα που αναφέρει εναντίον μου η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι υποκειμενικά συμπεράσματά της.

Η πρακτική της δε, αποτελεί ξεπερασμένο και αναποτελεσματικό δείγμα επαναστατικής γυμναστικής, που εντέλει μας αποσπά, διασπώντας τη συνοχή μας σε κάθε διεκδικητικό πλαίσιο.

Τέλος σε ό,τι αφορά τις κορώνες περί ταύτισης , όπως αποδείχτηκε στην πράξη, το “χέρι βοηθείας” δόθηκε στη ΛΑΣ στην ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΕΝΠΕ και φάνηκε ξεκάθαρα από το αποτέλεσμα.

Βάσω Χοχλάκα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ