Πέμπτη 05.08.2021

Ηλιούπολη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης -Η 9χρονη κόρη του ζούσε μαζί τους στο «κολαστήριο», τον καταγγέλλει και άλλη κοπέλα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη την οποία φέρεται να εξέδιδε και να κακοποιούσε συστηματικά ένας 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος.

Μετά την 19χρονη κοπέλα που «έσπασε» τη σιωπή της και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωσε στο σπίτι του κατηγορούμενου, χθες άλλη μια κοπέλα κατήγγειλε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον αστυνομικό υποστηρίζοντας ότι την «πίεζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής».

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει, προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την πολιορκούσε για καιρό, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει, προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ίδια υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε και βρήκε τρόπο να ξεφύγει. Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωση αυτή σε βάρος του αστυνομικού είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου.

Από την πλευρά του πάντως ο 39χρονος εμφανίστηκε προκλητικός στην απολογία του, αφού έριξε τις ευθύνες στην 19χρονη, τονίζοντας πως προσπαθούσε να τη βοηθήσει και πως εκείνη εκδιδόταν από τα 16 της. Σημειώνεται ότι προφυλακιστέος έχει κριθεί και ο πατέρας της.

Τι καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του αστυνομικού

Την ίδια ώρα, μια νέα διάσταση στην υπό έρευνα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη με κατηγορούμενο τον 39χρονο αστυνομικό και έναν συνεργό του δίνει η πλευρά τής εν διαστάσει συντρόφου του αστυνομικού.

Η δικηγόρος Ελισσάβετ Τσέρτου, η οποία εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη γυναίκα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ψευδώς ο αστυνομικός στην απολογία του υποστήριξε ότι αυτή εγκατέλειψε τον ίδιο αλλά και το κοριτσάκι που έχουν αποκτήσει, ενώ, όπως λέει, η αλήθεια είναι ότι «με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια». Η γυναίκα αυτή, συνεχίζει η ανακοίνωση, ήταν το «πρωταρχικό θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει εις βάρος της στο παρελθόν, ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια».

Μετά τις καταγγελίες της 19χρονης, η μητέρα αποφάσισε να διεκδικήσει την επιμέλεια της 9χρονης κόρης της, ενώ υπέβαλε αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων, «ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών, σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός».

Τέλος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, γεννάται το ερώτημα «πού βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την ”κόλαση” στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, καθώς, σύμφωνα με τις καταθέσεις της, γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους, το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

Αρνείται τις κατηγορίες και ο πατέρας της 19χρονης

Την ίδια ώρα, να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τη 19χρονη κόρη του ζήτησε ο πατέρας, τον οποίο η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και αποδίδει τα όσα του προσάπτει η κόρη του σε «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών».

Παράλληλα, ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει σε κατάθεση τον δίδυμο αδελφό της κόρης του, που «τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και τη σύζυγό του, προκειμένου να αποδειχθεί -όπως λέει- «η μία και μοναδική αλήθεια, ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής πατέρας, ότι δούλευα σκληρά για την οικογένειά μου».

Στο απολογητικό του υπόμνημα κάνει αναφορά σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο εκ των πραγμάτων εμποδίζει στο να προχωρήσει σε όσα τον κατηγορεί η κόρη του, και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.iefimerida.gr

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ