ΚΟΙΝΩΝΙΑ - 27/02/2024 - 2:20 μμ
Ημερίδα με θέμα: «Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας σε παραμεθόριο νησιωτική περιοχή»
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης ‘Βοστάνειο’ και η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Λέσβου και υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας σε παραμεθόριο νησιωτική περιοχή».
Μετά τους χαιρετισμούς, θα επακολουθήσουν τρεις Στρογγυλές τράπεζες με θέματα:
- «Νοσηλευτικές προκλήσεις στην παροχή Ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας»,
- «Διασύνδεση Υπηρεσιών Υγείας» και τις
- «Νεότερες Επαγγελματικές εξελίξεις στα νοσηλευτικά δρώμενα».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 και ώρα 09.00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου μας.



Σταθερή επιδίωξή μας είναι η ενίσχυση και η βελτίωση εκπαίδευσης των Νοσηλευτών μας , η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας τόσο των ασθενών όσο και των επαγγελματιών υγείας καθώς και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους κατοίκους του νησιού μας τις οποίες και οφείλουμε.
Array
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστικά για μια νέα αρχή στα 60
20.08.2026 - 7:00 μμ
Τηλεφωνικές απάτες με AI: Συναγερμός από την ΕΛ.ΑΣ. – Πώς στήνεται η παγίδα
17.08.2026 - 4:00 μμ


























