Τρίτη 15.06.2021

Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμβολιάστηκε με Astrazeneca – Τι λέει ο σύζυγός της

top

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη 44χρονη που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού υπέστη θρόμβωση, 15 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με την οικογένεια της, είναι εγκεφαλικά νεκρή και οι ελπίδες κάθε λεπτό λιγοστεύουν.

Για το κακό προαίσθημα που είχε η 44χρονη Γλυκερία, μίλησε το Σάββατο στο MEGA ο σύζυγός της. Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα που έγινε το εμβόλιο με είχε πάρει τηλέφωνο και μου λέει έχω αρχίσει πλέον και εγώ διαβάζοντας αυτά που συμβαίνουν και στο εξωτερικό ή και με αυτά που λένε διάφοροι έχω αρχίσει και εγώ να πιστεύω μήπως να μην κάνουμε το Astra, να μην κάνω εγώ σαν γυναίκα κάτω των 50» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Και της λέω και εγώ ότι αφού το κλείσαμε μαζί θα πάμε να το κάνουμε μαζί. Από το ίδιο μπουκαλάκι μας έκαναν το εμβόλιο».

Πηγές της οικογένειας αναφέρουν ότι, μετά το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η 44χρονη και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/5), δυστυχώς είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τεκμηριωθεί ότι ευθύνεται το εμβόλιο για την επιδείνωση της υγείας της 44χρονης.

 

πηγή: https://www.newsit.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ