Τρίτη 28.09.2021

Κ. Γκατζιώνης: «Μεγάλη ζημιά στο Τμήμα της Λήμνου τα ψευδή δημοσιεύματα για τον αριθμό των εισακτέων»

Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Λήμνου τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον αριθμό των εισακτέων στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η αναστάτωση ήρθε ως απόρροια δημοσιευμάτων εντός και εκτός νησιού, τα οποία έκαναν λόγο για ελάχιστο αριθμό εισακτέων στο πανεπιστημιακό τμήμα της Λήμνου.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Δρ Κωνσταντίνος Γκατζιώνης προχώρησε το Σάββατο σε έγγραφη διάψευση των εν λόγω δημοσιευμάτων ξεκαθαρίζοντας με απόλυτο τρόπο ότι οι εισακτέοι στο Τμήμα της Λήμνου είναι 62.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Γκατζιώνης παραχώρησε συνέντευξη στη Δέσποινα Βασιλειάδου επαναλαμβάνοντας ρητά τον αριθμό των εισακτέων. Μάλιστα, τόνισε ότι τα ψευδή δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο Τμήμα και κατ’ επέκταση στο νησί αφού, όπως είπε, γονείς φοιτητών επικοινωνούν με το Πανεπιστήμιο εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το εάν θα πρέπει τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε ένα Τμήμα που φέτος έχει 9 εισακτέους, του χρόνου 5 και άρα το τέλος του θα είναι προδιαγεγραμμένο.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ