Σάββατο 02.12.2023

Και επίσημα Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου ο Κωνσταντίνος Σινάνης | «Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αγιοστρατητών»

Με την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Μυτιλήνης και την ανακήρυξη του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Αγίου Ευστρατίου, ολοκληρώνεται και τυπικά ο κύκλος των Αυτοδιοικητικών Εκλογών για το νησί. .

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο νέος Δήμαρχος Κων/νος Σινάνης, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους πολιτες του Αγίου Ευστράτιου για τη στήριξης τους και δεσμεύεται ότι θα είναι Δήμαρχος όλων.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του κ. Σινάνη: 

Αγιοστρατίτισσες και Αγιοστρατίτες,

Μετά και την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό μας “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι συναισθανόμαστε απόλυτα το βάρος της ευθύνης μας απέναντί σας! Είναι η ευθύνη όλων μας απέναντι στον Άη Στράτη μας.

Οι κάλπες έκλεισαν και μαζί τους έκλεισε δια παντός ό,τι μας πλήγωσε προεκλογικά. Οι αντιπαραθέσεις τελείωσαν και πλέον μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του νησιού μας. Είμαστε όλοι σύμμαχοι απέναντί τους.

Συγχαίρω όλους ανεξαιρέτως, που συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία αλλά ιδιαιτέρως όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό μου.

Όπως προεκλογικά τονίσαμε, είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη η συνεργασία όλων μας για να πετύχουμε το καλύτερο για τον Άη Στράτη , και θα είμαι ο πρώτος που θα το επιδιώξω.

Το αύριο βρίσκεται στα χέρια όλων μας. Μαζί θα το υπηρετήσουμε. Με διαφάνεια, προσήλωση στις δημοκρατικές διαδικασίες και πολύ δουλειά.

Φίλες και Φίλοι μου, 

Κανείς δεν περισσεύει στην κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας του νησιού μας. Όσο σε τούτο το νησί υπάρχουν όλοι αυτοί οι καταπληκτικοί άνθρωποι, είμαστε αισιόδοξοι για την τύχη του! Σε ό,τι με αφορά, σας υπόσχομαι να είμαι Δήμαρχος όλων των Αγιοστρατητών! Η πόρτα μου και η καρδιά μου θα είναι ανοικτές για όλους!

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ! 

Κωνσταντίνος Σινάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ