Σάββατο 02.12.2023

«Kαι ναι, “Ο λυκειακός παλμός του Μούδρου” είναι γεγονός!»

Η εκδοτική προσπάθεια του Γενικού Λυκείου Μούδρου χάρη στη σκληρή προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και χάρη στους χορηγούς, κυκλοφόρησε το πρώτο της φύλλο, γράφει η Διευθύντρια του ΓΕΛ Μούδρου κ. Παπαπαναγιώτου.

Και συνεχίζει: “Ο λυκειακός παλμός του Μούδρου” ήρθε να δώσει ζωντάνια και να ξαναξυπνήσει το ενδιαφέρον σας για τον Τύπο, να ωθήσει στη φιλαναγνωσία, να σας κρατά ενήμερους για όλα και να σας συντροφεύει. Ελπίζουμε η έκδοσή μας να είναι μηνιαία.

Στηρίξτε την προσπάθεια μας, γιατί αξίζει πραγματικά τον κόπο- και είναι πολύς.

398299535 1041738747208408 3576695751747603980 n

Σας καλωσορίζουμε με τον χαιρετισμό του Ομίλου εφημερίδας.

“Θεωρώντας ότι ο Τύπος υπήρξε ανέκαθεν ο πιο σημαντικός τρόπος επικοινωνίας, στηρίζοντας τη σημασία της ελεύθερης έκφρασης, επικυρώνοντας την στάση εξωστρέφειας του σχολείου μας και θέλοντας να σας κάνουμε κοινωνούς της σχολικής μας

καθημερινότητας, αποφασίσαμε την έκδοση αυτού του μηνιαίου φύλλου.

Ευχαριστούμε πολύ όσους εργάζονται γι΄αυτή την προσπάθεια, μαθητές και εκπαιδευτικούς, και όσους τη στηρίζουν με ποικίλους τρόπους, για να μπορέσει να επιβιώσει.

Ζητάμε το εγχείρημά μας να βρει ανταπόκριση στο αναγνωστικό κοινό της Λήμνου και να γίνει αφετηρία για ακόμα περισσότερες έντυπες προσπάθειες.

Γιατί «τα γραπτά μένουν».

Ο όμιλος εφημερίδας

του Γενικού Λυκείου Μούδρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ