Κυριακή 19.05.2024

Και σου κάνει ένα… μυαλό, αυτή η κρέμα! Σκέτο αλοιφή…

Στην τελική ευθεία προ των ευρωεκλογών, τηλεπωλητές και τηλεκήρυκες της Ακροδεξιάς, πνίγονται στη δουλειά. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων, απλωμένη μπροστά τους, καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις. Τι θέλει το κοινό;

«Κρέμες», «πίστη», «Ορθοδοξία», «πατρίδα», «οικογένεια», «θρησκεία», «εκκλησία», «θυμό», «οργή», «μίσος», «φανατισμό» «γροθιές», «χαστούκια» «σφαλιάρες»; Όλα στον πάγκο…

Το πολιτικό μάρκετινγκ της Ακροδεξιάς είναι ευρηματικό, δεν μπορείς να πεις. Μπορεί να πλακώνονται μεταξύ τους για την Κοινοβουλευτική επιβίωση του 3% και άρα την ταμειακή τους επάρκεια, δεν χάνουν παρ’ όλα αυτά τη στόχευσή τους.

Το καλύτερο «παραμύθι», είναι το πιο δυνατό ψέμα. Όσο πιο απίστευτο ακούγεται, τόσο πιο…πιστευτό γίνεται. Είναι να το θέλει και το κοινό φυσικά. Πάντα θα έχεις το κοινό που θα τείνει αυτιά. Κάτι σαν τον ψεκασμό με την αφρικανική σκόνη. Δεν τα μάθατε τα νέα; Μας το έκρυβαν κι αυτό, αλλά ευτυχώς…αποκαλύφτηκε.

Ποτέ όμως, ό,τι διαθέτει κανείς δεν είναι αρκετό. Κι έτσι έπεσαν στην αγορά οι κρυμμένες εφεδρείες. Πήραν οι αρχηγοί της Ακροδεξιάς το ρόλο του αγιατολάχ.

Μίσος φαρμακερό, εναντίον των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Κάτι πιο ισχυρό; Χαστούκι σε γυναίκα βουλευτή της Καβάλας από γυναίκα πολιτεύτρια της «Νίκης». Χρήση της βίας σαν πολιτικό «εργαλείο». Δικαιολόγηση της βίας από τον κατά τ’ άλλα ήσυχο, νουνεχή, ευγενικό δάσκαλο, σοβαρό, μορφωμένο Δ. Νατσιό.

Προτροπή σε βία από Κ. Βελόπουλο εναντίον βουλευτών της συμπολίτευσης οι οποίοι…προκαλούν. Επίκληση του γνωστού σιχαμερού επιχειρήματος, ότι η βιασθείσα προκάλεσε τον βιασμό της, ας πρόσεχε!…Αυτά λέγονται στη Βουλή, από κόμματα του περιθωρίου, με τις ψήφους νοικοκυραίων αντισυστημικών και λούμπεν πάνω απ’ όλα συμπολιτών.

Μισαλλοδοξία, πολιτική και θρησκευτική, αυτόκλητοι «πορτιέρο» Ναών. «Face control», από τους ακροδεξιούς νταβατζήδες. Υποκριτές και φαρισαίοι που παριστάνουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Κοινώς θεομπαίχτες. Η λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις Ιεραρχία θα έπρεπε ίσως, με αυστηρό λόγο, να αποκαταστήσει την ευταξία στο περιβάλλον της. Οι εκκλησίες δεν είναι κομματικές αίθουσες της Ακροδεξιάς, όσο τουλάχιστον η πλειονότητα των ιερέων δεν το επιτρέπει.

Η πραμάτεια της ελληνικής Ακροδεξιάς δεν έχει καθόλου πολιτική. Μόνο διέγερση ποταπών συναισθημάτων και συμπεριφορών. Μόνο παρακίνηση σε βία και υποκίνηση σε παραβατικότητα κάποιων θρασύδειλων, οι οποίοι έως σήμερα, δεν είχαν βρει τον δάσκαλο τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύτηκε και συνεχίζει με τη λογική της χρήσιμης ψήφου κι ας προέρχεται από τους φασίστες που δήθεν αντιμάχεται. Ο Κασιδιάρης αλώνιζε στη Βουλή στα χρόνια της Προεδρίας Ν. Βούτση και Αντιπροεδρίας Μ. Μπαλαούρα.

«Φρουρά-Φρουρά-Φρουρά»! Και έμειναν μόνο στις φωνές…

Την εγκληματική οργάνωση ΧΑ συνέλαβε ο Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με υπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Δένδια. Καθυστέρησε πέντε χρόνια να δικάσει η Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τον Κ. Φλώρο, ανεξάρτητο βουλευτή, προερχόμενο από τους «Σπαρτιάτες» παρέπεμψε με το ειδικό άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα «για βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή» ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Οι κήρυκες του μίσους και του φανατισμού δεν θα σταματήσουν εδώ. Θέλουν να δείξουν ότι είναι ενισχυμένοι και πως θα καταφέρουν να φθείρουν από τα Δεξιά τον Πρωθυπουργό. Τα επιχειρήματα τους δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια παραμόρφωσης της πραγματικότητας και υπερβολής πάνω σε παράπονα που διατυπώνουν οι πολίτες. Η Ακροδεξιά αφαιρεί τη λογική, προσθέτει μόνο θυμικό για να  παραφουσκώσει και να αλλοιώσει.

Το προσοδοφόρο επάγγελμα της τηλεπώλησης θα επιμείνει. Έχουν παραχθεί κρέμες με υποτιθέμενες πολλές… ιδιότητες.

Λείπει, όμως, κάτι απογειωτικό, κάτι που θα φέρει την τελειότητα.

Μια κρέμα αποκλειστικά για το μυαλό.

Για να το κάνει σκέτη αλοιφή…

 

πηγή: liberal

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ