Πέμπτη 30.06.2022

Καλλιθέα: Το ημερολόγιο και οι αντιφάσεις της γυναίκας για τον μαχαιρωμένο άνδρα – Βρήκαν πλυμένο το μαχαίρι

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 51χρονη βασική ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του συντρόφου της – Παραμένει νοσηλευόμενος ο 62χρονος αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγεί σήμερα η 51χρονη βασική ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 62χρονου στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η φερόμενη ως δράστιδα είπε αρχικά στην Αστυνομία, πως μπήκε στο σπίτι τραυματισμένος ωστόσο μετά άλλαξε την αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως ο σύντροφός αυτοτραυματίστηκε.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρήκαν το μαχαίρι πλυμένο στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλλιθέα. Σημειώνεται πως το 2012, υπήρξε σε βάρος της καταγγελία πως είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγό της με μαχαίρια. 

Οι σημειώσεις στο ημερολόγιο

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους το ημερολόγιο που φέρεται να κρατούσε η 51χρονη γυναίκα. Στο ημερολόγιο βρέθηκαν κάποιες σημειώσεις στις οποίες η γυναίκα αναφέρεται στους τσακωμούς που είχε με το θύμα ωστόσο προς ώρας δεν φαίνεται να προκύπτει από αυτό κάτι παραπάνω ως στοιχείο για την υπόθεση. 

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ