Παρασκευή 01.03.2024

Karolina Shiino: H πρωτοφανής ιστορία της Μις Ιαπωνία που παρέδωσε τον τίτλο της εξαιτίας ερωτικού σκανδάλου – «Πρόδωσα όσους με υποστήριξαν»

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η στέψη της Karolina Shiino ως Μις Ιαπωνίαείχε προκαλέσει αντιδράσεις εξαιτίας της καταγωγής της από την Ουκρανία και των ευρωπαϊκών χαρακτηριστικών του προσώπου της που, όπως σχολίασαν οι επικριτές της, δεν αντιπροσωπεύουν τα παραδοσιακά γιαπωνέζικα πρότυπαομορφιάς.

Όμως η υπόθεση επρόκειτο να γίνει ακόμα πιο περίεργη από την αποκάλυψη, από το ταμπλόιντ Shukan Bunshun, ότι η 26χρονη διατηρούσε σχέση με παντρεμένο άντρα, γιατρό και influencer. Ο ίδιος δεν προχώρησε σε κανένα δημόσιο σχόλιο, ωστόσο η Shiino παρέδωσε τον τίτλο της, ζητώντας συγγνώμη σε μια δημόσια δήλωση: «Λυπάμαι πραγματικά για την τεράστια αναστάτωση που προκάλεσα και που πρόδωσα όσους με είχαν υποστηρίξει».

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων, ο τίτλος Μις Ιαπωνία θα μείνει ορφανός μέχρι τη διεξαγωγή των επόμενων καλλιστείων, παρόλο που στις 22 Ιανουαρίου τον είχαν διεκδικήσει πολλές υποψήφιες.

Η Shiino γεννήθηκε στην Ουκρανία. Σε ηλικία πέντε ετών μετακόμισε με τη μητέρα της στην Ιαπωνία, όπου πήρε το γιαπωνέζικο επώνυμο του θετού πατέρα της. Έμαθε τη γλώσσα και το 2021 πήρε την υπηκοότητα. Όπως είχε πει στην απονομή του τίτλου: «Σήμερα νιώθω ευγνωμοσύνη που με αναγνώρισαν ως Γιαπωνέζα».

Advertisement – Continue Reading Below

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ