Τρίτη 26.09.2023

Κεραυνός: Μπαράζ μεταγραφών με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών το προηγούμενο διάστημα από τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, που προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις του στο τοπικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο Λήμνου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αγίου Δημητρίου, προχώρησε σε ανανεώσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν και σε εννέα μεταγραφές, μεταξύ των οποίον ο Δήμος Μανουσάκης, ο οποίος μέχρι την περσινή σεζόν αγωνίζονταν με τα χρώματα του Ηρακλή.

Όπως πληρούμαστε στόχος δεν μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Για το λόγο αυτό τα στελέχη του αθλητικού σωματείου προχώρησαν σε συμφωνίες με δυνατά ονόματα του αθλήματος, δημιουργώντας παράλληλα ένα δίδυμο που δεν περνάει απαρατήρητο.

Πιο συγκεκριμένα παρέμεινε ο βασικός κορμός της Κεραυνού, με τους αδερφούς Μαρουκάκη, Διαματαρη, Ποντίκα και άλλους και ενισχύεται με τους Μανουσάκη, Γιαννακούδη, Δράκο, Ταμβάκη, Αλέξη, Σίσμαν, Παυλάτο, Λουλάκη και Τζανετάκο τζούνιορ.

Ήδη οι αναρτήσεις που «προδίδουν» τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει, «με τις βόμβες να σκάνε η μια μετά την άλλη», όπως αναφέρουν στελέχη της ομάδας.

Πάρτε μια γεύση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ