Δευτέρα 26.02.2024

Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι»

   Στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου με πολύ καλό καιρό, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 6 το απόγευμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» έκοψε την βασιλόπιτά του.

  Παρόντες ο ιερέας της ενορίας μας πάτερ Π. Χατζηβασιλείου ο οποίος την ευλόγησε, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κ. Μουτζούρης που μας ευχήθηκε και αποχώρησε λίγο νωρίτερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Π. Χριστόφας ο οποίος πήρε το λόγο λίγο πριν φύγει και μας ευχήθηκε καλή χρονιά υποσχόμενος ότι θα είναι δίπλα στο Σύλλογο τα επόμενα χρόνια της θητεία του, ο προϊστάμενος της Εφορείας αρχαιοτήτων Λέσβου κ. Παύλος Τριανταφυλλίδης, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Β. Μαμώλης, ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών και του συνδέσμου κοινωνικής προστασίας του Δ. Μυτιλήνης κ. Ν. Σπανός, ο πρόεδρος του Συλλόγου αλιέων Σκ. Λουτρών κ. Γ. Κρητικός, ο πρόεδρος του Συλλόγου παλιάς αγοράς Μυτιλήνης κ. Ι. Μολυβιάτης και πολλά μέλη του Συλλόγου. Επίσης μήνυμα με τις ευχές του για καλή χρονιά μας έστειλε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής κ. Μ. Κουτουλάκης.

   Το φλουρί, μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε το πήρε η κ. Βικτωρίτσα Μαυραντώνη με τον αριθμό 69 και αυτό ήταν προσφορά από το χρυσοχοείο του κ. Βέτσικα.

   Ένα δεύτερο δώρο που ήταν προσφορά από το κατάστημα «Ρολογάδικο» του κ. Ι. Μολυβιάτη το κέρδισε ο Μιχάλης Τραγάκης με τον αριθμό 48 το οποίο ήταν ένα ακριβό γυναικείο ρολόι χειρός.

   Στους παρόντες προσφέρθηκαν καφές, αναψυκτικά, και ποτά με διάφορα εδέσματα συνοδευόμενα από κρασόμελο που έφτιαξε το μέλος του Συλλόγου μας η κ. Ευθαλία Τουρλή.

   Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισαν οι παρακάτω αριθμοί:

Ο αριθμός  864 κέρδισε μία τηλεόραση smart TESLA 32΄.

Ο αριθμός  1107 κέρδισε ένα ρολόι smart watch XIAOMI.

Ο αριθμός 191 κέρδισε μία τοστιέρα Grill ESPERANZA.

Ο αριθμός 749 κέρδισε ένα διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα.

Οι αριθμοί  900, 214, 1057, 1194, 1014 και 418 κέρδισαν από ένα πολυτελές άλμπουμ του Συλλόγου.

   Η παραλαβή των δώρων για όσους δεν ήταν παρόντες θα γίνει σε συνεννόηση με το τηλέφωνο 69746.40419 κ. Δημήτρη Παπαχρυσό, καθώς και με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

  Και του χρόνου με υγεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ