Πέμπτη 05.08.2021

«Κτήμα Όλον»: Ο παράδεισος του ευ ζην βρίσκεται στη Λήμνο

Το 2015, ο Τάσης και η Ρένα Λασκαρίδη αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, μεταμορφώνοντας το οικογενειακό τους κτήμα στη Λήμνο σε μια μοναδική όαση μέσα στη φύση. Το Κτήμα Όλον βρίσκεται στο γραφικό χωριό Κοντιάς της Λήμνου και προσφέρει στον επισκέπτη ξεχωριστές εμπειρίες.

OLON Estate Lemnos 5

OLON Estate Lemnos 44

Διαθέτει έναν όμορφο βιολογικό ελαιώνα, ιδιόκτητο ελαιοτριβείο και τυποποιητήριο, µία μικρή φάρμα οικόσιτων ζώων και παραδοσιακούς ξενώνες. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους προτιμούν να περάσουν τις διακοπές τους μακριά από πολυσύχναστα μέρη και επιθυμούν να πάρουν μια γεύση της ζωής στην εξοχή, να μάθουν περισσότερα για τις μεθόδους καλλιέργειας της ελιάς και να παρακολουθήσουν τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής διαφόρων τοπικών προϊόντων.

ktima olon lemnos

OLON Estate Lemnos 11 1

Nikos Karanikolas Lemnos Philema Ktima Olon 10

Κατόπιν συνεννόησης, προσφέρονται ατομικές ή ομαδικές ξεναγήσεις στον ελαιώνα, στο ελαιοτριβείο και τυποποιητήριο, καθώς και στη φάρμα. Στους επισκέπτες του κτήματος δίνεται επίσης η ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας ένα γευστικό γεύμα ή δείπνο, φτιαγμένο με παραδοσιακά προϊόντα από τη φάρμα.

ktima olon viologika

OLON Estate Lemnos 83

OLON Estate Lemnos 85

Προσφέροντας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και αυθεντική Λημνιακή φιλοξενία, το Κτήμα Όλον μπορεί να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων όλο τον χρόνο, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων γάμου, βάφτισης και πολλών άλλων. Στις εγκαταστάσεις του, υπάρχει ένα μικρό γραφικό ξωκκλήσι αφιερωμένο στην Ανάσταση του Κυρίου και τον Άγιο Νικόλαο. Χτίστηκε το 2006 και το εσωτερικό του υπάρχουν όμορφες αγιογραφίες από τον ταλαντούχο καλλιτέχνη της Λήμνου, Άγγελο Μπλια.

KTIMA OLON Weddings 6

KTIMA OLON Weddings 4

KTIMA OLON Weddings 7

olon estate 12

Στο Κτήμα Όλον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το βραβευμένο βιολογικό λάδι υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης παραγωγής Λασκαρίδη, καθώς επίσης και διάφορα παραδοσιακά προϊόντα φτιαγμένα από βιολογικά φρούτα και λαχανικά, όπως σπιτικές μαρμελάδες και νόστιμα γλυκά του κουταλιού.

olive oil ktima olon lemnos

olive oil ktima olon lemnos 2

olive oil ktima olon lemnos 1

olive oil ktima olon lemnos 4

Μπορείτε να βρείτε το εξαιρετικής ποιότητα λάδι Κτήμα Όλον σε επιλεγμένα σημεία πώλησης:

Λήμνος

Μύρινα:

– Enoteca, Κυδά 94

– Βάλσαμο, Γαροφαλλίδη 6

Μούδρος:

– Κατωμερίτου

Πορτιανού:

– Αφοί Ποριάζη

Αθήνα:

– Φαρμακείο Σωτηροπούλου, Χαλάνδρι

Θεσσαλονίκη:

– Olicatessen, Βίκτωρος Ουγκό 4, Λαδάδικα

Εστιατόρια της Λήμνου που προσφέρουν το λάδι Κτήμα Όλον για τη σαλάτα σας:

– Μεταξύ μας, Λιμανάκι Μύρινας

– Ριζά, Ανδρώνι

– Καλουδίτσα, Πλατύ

– Φλωμάρι, Γομάτι

Πληροφορίες

Κτήμα Όλον

Κοντιάς, Λήμνος, 81400

Τηλέφωνο: 22540 51742

Κινητό: 694 7009328

Email: info@ktimaolon.gr

Eshop: ktimaolon.gr

olive oil ktima olon lemnos 3

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ