Παρασκευή 29.03.2024

Lemnos Philema Ημερίδα: “Τοπικά προϊόντα και κρασί, η αξιοποίηση και η σημασία τους”

Το Lemnos Philema διοργανώνει μια ημερίδα με θέμα “Τοπικά προϊόντα και κρασί, η αξιοποίηση και η σημασία τους”, την Τρίτη, 2 Μαΐου.

Πρόκειται για μια ημερίδα που απευθύνεται στους επαγγελματιες της εστίασης και των ξενοδοχείων, με προσκεκλημένους ομιλητές τους καταξιωμένους, chef Σωτήρη Ευαγγέλου (Makedonia Palace) ο οποίος είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, και τον Γιώργο Λούκα (Genius in Gastronomy) sommelier, κριτή διεθνων διαγωνισμών οίνου και κορυφαίο εκπαιδευτή sommelier στην Ελλάδα.

Το Lemnos Philema καλεί όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα αυτή, που θα λάβει χώρα στην Αποθήκη, στο παλιό λιμάνι Μύρινας.

Lemnos Philema ημερίδα

Την Τρίτη, 2 Μαΐου, ώρα 18:00.

Στην Αποθήκη, στο παλιό λιμάνι Μύρινας.

Είσοδος δωρεάν

@lemnosphilema

www.lemnos-philema.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ