Το Lemnos Philema, πιστό στον στόχο του να προβάλλει το γαστρονομικό πλούτο του νησιού, έφερε την εβδομάδα που τελειώνει, το συνεργείο του περιοδικού στη Λήμνο για ένα εκτενές αφιέρωμα, που αναμένεται να δημοσιευτεί λίγο πριν από το Πάσχα.
Η Άνθεια Κώτση, μαζί με το συνεργείο του περιοδικού, επισκέφθηκε παραγωγούς, οινοποιεία και εστιατόρια, παρουσιάζοντας μπροστά στην κάμερα τα ποιοτικά προϊόντα και τις αυθεντικές γεύσεις που διαθέτει η Λήμνος.
Το αφιέρωμα έχει σκοπό να αναδείξει τη Λήμνο μέσα από τους ανθρώπους της, τα προϊόντα της και τις παραδοσιακές συνταγές της, λειτουργώντας ως πολύτιμη προβολή ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν σε μια εποχή που χρειαζόμαστε τη διαφήμιση αφού η άγνοια των καλοκαιρινών ακτοπλοϊκών δρομολογίων μόνο διαφημιστικά δεν λειτουργεί για το νησί, μάλλον το αντίθετο.
Το συνεργείο, επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις: Λήμνου Θάλασσα, Οικογένεια Ποριάζη, Αλεύρι Λήμνου Σταματέρη, Αυγά Λήμνου, Τυροκομείο Χρυσάφη, Ένωση – Limnos Wines, Κτήμα Όλον, Μελίχρυσος, Οινοποιείο Γκαράλη, καθώς και στα εστιατόρια «Στης Μιχαλίτσας» και «Ο Μερακλής».
Αναμένουμε με ενδιαφέρον το αφιέρωμα του περιοδικού!