Δευτέρα 26.02.2024

Λήμνος: 312,5€ από την προβολή ταινίας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λήμνου ευχαριστεί όλες και όλους τους φίλους και τα μέλη της που ανταποκρίθηκαν με θέρμη και γενναιοδωρία στο κάλεσμά της για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας σε Τουρκία και Συρία.

Στην προβολή της Τετάρτης 15/02 προσήλθαν 56 άτομα και το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια αλλά και την ελεύθερη συνεισφορά των φίλων μας ανήλθε στα €312,5.

pratirio

Το ΔΣ της Λέσχης αποφάσισε, αντί να διαθέσει χρήματα για την αγορά βασιλόπιτας και τη διοργάνωση της σχετικής εκδήλωσης, να τα διαθέσει για την στρογγυλοποίηση του ποσού προς τα πάνω, κι έτσι το τελικό ποσό διαμορφώθηκε στα €400.

rsz 20230217 195340

Με τα χρήματα αυτά, αγοράστηκαν 10 χειμερινοί υπνόσακοι (sleeping-bag) πολύ καλής ποιότητας, οι οποίοι παραδόθηκαν και προστέθηκαν στην υλική βοήθεια που συγκεντρώνουν τα Σωματεία της Λήμνου, το πρώτο μέρος της οποίας αναχώρησε ήδη, χθες 19/02, με τελικό προορισμό την Τουρκία και τη Συρία. Τα υπόλοιπα €200 κατατέθηκαν στον λογαριασμό της Κοινωνικής Κουζίνας – Ο Άλλος Άνθρωπος, που αναχωρεί σε λίγες μέρες για Τουρκία.

Allos Anthropos

Ευχαριστούμε και πάλι όλες και όλους τους φίλους της Λέσχης μας που ανταποκρίθηκαν ΚΑΙ αυτή τη φορά στο κάλεσμά μας, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Να είστε όλες και όλοι καλά!

Τέλος, ευχαριστούμε και το Cinobo για την ευγενική χορηγία της ταινίας “Αναζητώντας τον Χέντριξ”, χωρίς την οποία δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη του σκοπού μας.

pick up

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ