Δευτέρα 26.02.2024

Λήμνος : Αίσιο τέλος για την πτήση από Σλοβενία …με αλλαγή στις ώρες άφιξης.

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει  το θέμα που δημιουργήθηκε με την πτήση από Σλοβενία πριν λίγες μέρες και  δημοσιοποιήθηκε από το limnosreport, σχετικά με τις ώρες άφιξης του Τσάρτερ.

Έτσι λοιπόν μετά από συντονισμένες προσπάθειες της ΥΠΑ Λήμνου,  της AEGEAN και των τοπικών παραγόντων που σχετίζονται με το θέμα βρήθηκε λύση και άλλαξαν οι ώρες προσέγγισης του Τσάρτερ.

Η προγραμματισμένες αφίξεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη, στις  7:30  το πρωί η προσέγγιση από Λουμπλίανα και  στις 13:30 η επιστροφή της πτήσης από Ρόδο .

Στο Limnosreport μίλησε ο  Αερολιμενάρχης του αεροδρομίου  Ήφαιστος   κ Πέτρος  Χασάπης ο οποίος και συνέβαλε τα μέγιστα για την επίλυση του θέματος. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που ήτα μεγάλα, με συντονισμένες προσπάθειες  όλων των εμπλεκομένων (όχι μόνο της ΥΠΑ αλλά και του τελωνείου, του Επαρχείου Λήμνου, της Πυροσβεστικής , της αστυνομίας και των τουριστικών  πρακτόρων) καταλήγοντας ότι  σκοπός όλων είναι η εξυπηρέτηση των τουριστών και πρωτίστως η ασφάλειά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ