Τετάρτη 04.08.2021

Λήμνος – Ακτοπλοΐα: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα | Νέα καθυστέρηση στο Super Runner Jet

Ατελείωτη η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Super Runner Jet που εκτελεί τo δρομολόγιο Λαύριο – Αγ. Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα αντικαθιστώντας το Aqua Blue.

Όπως πληροφορούμαστε, το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι του Λαυρίου στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης (21/7). Ωστόσο, επιβάτης του πλοίου επικοινώνησε λίγο νωρίτερα με τον FM 100 ενημερώνοντας πως το Super Runner Jet παραμένει στο Λαύριο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η αιτία της νέας καθυστέρησης είναι ένα τεχνικό πρόβλημα, και συγκεκριμένα βλάβη στις κύριες μηχανές του πλοίου με συνέπεια να παραμένει άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί η άφιξή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μερίδα επιβατών προσέφυγε στο Λιμεναρχείο του Λαυρίου προκειμένου να παραπονεθεί για την κατάσταση που διαμορφώνεται χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει απτό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε ότι στο πλοίο μεταφέρει 227 επιβάτες, 72 ΙΧ και 5 δίκυκλα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης είναι ήδη ενήμερος για το νέο περιστατικό και έχει ζητήσει επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να αιτηθεί άμεση αντικατάσταση του πλοίου.

πηγή : https://www.limnosfm100.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ