Σάββατο 02.03.2024

Λήμνος: : Σε κίνδυνο η πτήση από Σλοβενία ………η ΥΠΑ δεν λειτουργεί το αεροδρόμιο Ήφαιστος μετά τις 21:00!

Μετά την θετική εξέλιξη όπως σας είχαμε ενημερώσει  με σχετικό άρθρο και την επιβεβαίωση του  Τουριστικού πρακτορείου Petrides Travel & Car Rental, ότι την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο πτήση Τσάρτερ της AEGEAN  θα μεταφέρει  από την  Λιουμπλιάνα  Σλοβένους στην Λήμνο και την Ρόδο, μια αρνητική εξέλιξη έρχεται να κάνει άνω- κάτω τα προγραμματισμένα δρομολόγια του καλοκαιριού (που μάλιστα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον από την μεριά των Σλοβένων)  με κίνδυνο την ακύρωσή τους. 

Πιο συγκεκριμένα ενώ η αεροπορική εταιρεία ΑEGEAN έχει ήδη συμπεριλάβει στα δρομολόγιά της την πτήση,  To “Ήφαιστος”(ΥΠΑ) της Λήμνου αρνείται να “κρατήσει” ανοιχτό το  αεροδρόμιο λόγο του περασμένου…. της ώρας άφιξης που τοποθετείται περίπου στις 21:00-22:00 κάθε Δευτέρα!!

Σημειώνουμε ότι η πτήση θα συνεχίσει για Ρόδο με ώρα άφιξης περίπου στις 23:00, αλλά εκεί…λειτουργούν διαφορετικά.

Η έλλειψη προσωπικού για μια “απαγορευμένη” ώρα άφιξης είναι μια πρώτη δικαιολογία και μπορεί και να έχει και βάση σ ένα βαθμό αλλά όταν γνωρίζεις ότι η Λήμνος πολλαπλασιάζει τις αφίξεις της το καλοκαίρι κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες από το Χειμώνα και αν δε τις έχεις κάνει και δεν υπάρχει ανταπόκριση υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το πετύχεις…εκλογές έρχονται.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή εξέλιξη .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3:11 μμ

re