Πέμπτη 05.08.2021

Λήμνος: Σε λειτουργία το Γαροφαλίδειο | Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Παραδόθηκε σε λειτουργία το Γαροφαλίδειο αμφιθέατρο στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Γκατζιώνης με επιστολή του στις αρχές και σε φορείς του νησιού γνωστοποιεί την πρόθεσή του να παραχωρείται το κτήριο για τη φιλοξενία εκδηλώσεών τους.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για ένα σύγχρονο αμφιθέατρο χωρητικότητας περίπου 200 ατόμων που είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί και ως συνεδριακό κέντρο με υποστήριξη σύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Γκατζιώνη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο,

Με ενθουσιασμό σας ενημερώνω ότι παραλάβαμε σε λειτουργία το νέο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου στη Μύρινα. Πρόκειται για το γνωστό Γαροφαλίδειο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο αμφιθέατρο που είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί και ως συνεδριακό κέντρο με υποστήριξη σύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού. Αποτελείται από μια αίθουσα χωρητικότητας ~200 ατόμων και έχει τη δυνατότητα να διασπάται σε δύο ηχομονωμένες αίθουσες των 100 ατόμων. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης μεταφραστών.

Σας επισυνάπτω τις πρώτες πρόχειρες φωτογραφίες.

Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει εκδήλωση-ημερίδα προς τιμή του δωρητή για την οποία θα σας σταλεί πρόσκληση, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το χώρο.

Ο χώρος του κτηρίου είναι άμεσα διαθέσιμος, ωστόσο ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός θα είναι σε λειτουργία μετά το Σεπτέμβριο.

Ευχαριστώ θερμά το Επαρχείο για τη συνδρομή του στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Θα χαρώ ιδιαίτερα ο χώρος να παραχωρείται για τις ανάγκες των εκδηλώσεων σας, δηλαδή των τοπικών αρχών/φορέων/υπηρεσιών/δημόσιων οργανισμών, και ευχαριστώ για τη στήριξη σας προς το Τμήμα μας.

Αιτήματα για παραχώρηση εγκαταστάσεων του Τμήματος για μη κερδοσκοπικές δραστηριότητες μου προωθούνται μέσα από τη Διοικητική Υπηρεσία του Τμήματος (Lem_DioikTm_lst@aegean.gr) ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου οποτεδήποτε μπορώ να σας συνδράμω».

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ