Σάββατο 13.08.2022

Μ. Τούφου: “Μια οφειλόμενη ανταπάντηση στον κο Σπιλάνη”

Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ Μάγδας Τούφου και Γιάννη Σπιλάνη.

Νεώτερη απάντηση δημοσιοποίησε η Περιφερειακή Σύμβουλος, Μάγδα Τούφου, απαντώντας στις τελευταίες αναφορές του έτερου Περιφερειακού Συμβούλου, Γιάννη Σπιλάνη.

Αυτή την φορά στην απάντησή της η κα Τούφου αναφέρει τα εξής:

Μια οφειλόμενη ανταπάντηση στον κο Σπιλάνη:

1. Για να σπαταλήσει τόσο χρόνο να μου απαντήσει, κάτι τον πείραξε, κάπου είχα δίκιο

2.Για ποιο λόγο νομίζει ότι μπορεί να προσβάλλει χαρακτήρες χωρίς επακόλουθα

Εκείνος το ξεκίνησε άλλωστε

3.Ο “εκτσογλανισμός” με λόγια και πράξεις προς ανθρώπους του πολιτικού μου χώρου ξεκίνησε από το 2010. Τι να πρωτοθυμηθώ!!!

Κι όσο με αφορά, δεν ξεχνώ εύκολα ύβρεις και προσβολές

4.Στην Ευρώπη οι συνεργασίες πολιτικών παρατάξεων διαφορετικών αντιλήψεων γίνονται γιατί δεν δυναμιτιζεται το πολιτικό σκηνικό από όλα τα παραπάνω που περιγράφω.

5. Στην περιφερειακή παραταξη που συμμετέχω έχουμε ελευθερία γνώμης, άποψης και έκφρασης. Άλλωστε, αν θυμάται, πολλές φορές έχω ψηφίσει διαφορετικά και δεν τηρούμε κομματική γραμμή για να προτείνουμε ή να αποφασίσουμε προς όφελος των νησιών μας. Η αυτοδιοικητική μας πορεία και αντίληψη δεν εκπορεύεται από κομματικά τσιτάτα παρά μόνο από την πλήρη δημοκρατική και ελεύθερη βούληση μας

6. Την επόμενη φορά που θα μιλήσει για συνεργασίες να θυμηθεί καλύτερα με ποιους έχει συνεργαστεί το κόμμα του

7.Ποτέ δεν είπα ότι αντέδρασε ο ίδιος σε εκτός έδρας συνεδριάσεις. Ας εξηγήσει στους Ικαριώτες την αποχή από το αυριανό ΠΣ. Ελπίζω να μην επιλέξει το ίδιο και για τη συνεδρίαση της Λήμνου

Περισσότερα από την Ικαρία, την οποία επισκέπτομαι για πρώτη φορά

Κι ενώ έχω μείνει άφωνη από την άγρια ομορφιά του νησιού, είμαι ταυτόχρονα και πολύ θυμωμένη από όσα βλέπω ότι υστερεί το νησί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ