Δευτέρα 17.06.2024

Με το ΚΚΕ και η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα – Ποια άλλα στελέχη έφυγαν από την Κουμουνδρούρου για τον Περισσό

Οι εκροές προσώπων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ συνεχίζονται, την ώρα που στην Κουμουνδούρου βλέπουν έντρομοι το κόμμα να μπάζει από τα αριστερά, καθώς πολύς κόσμος απογοητευμένος από τον Τσίπρα κατευθύνεται σε σχήματα του ευρύτερου αριστερού χώρου.

Η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα, εμβληματική μορφή μέχρι πρότινος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κουτσούμπα στην έδρα του κόμματος στον Περισσό και επισημοποίησαν την κάθοδό της με το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιας στην Α’ Αθηνών.

Έχει προηγηθεί η μετακίνηση στο ΚΚΕ και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους ο πρώην υπεύθυνος επί των οικονομικών Γιάννης Μηλιός, στενός συνεργάτης του Αλέξη μέχρι το 2015. Αλλά και η Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη, γνωστή πολιτική μηχανικός και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επίσης δήλωσε ότι συμπορεύε- ται πια με το ΚΚΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ