Παρασκευή 09.06.2023

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πήγε σε γενέθλια και το υφυπουργείο Πολιτισμού έβγαλε… Δελτίο Τύπου

Σκωπτικά σχόλια φαίνεται ότι προκαλεί η γκάφα στην οποία φαίνεται ότι υπέπεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που μάλλον θεώρησε χρήσιμο να ενημερώσει το κοινό του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου, που προΐσταται πολιτικά για την παρουσία του -και την τραγουδιστική ερμηνεία του – στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Φυσικά, η παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν είχε τίποτα το μεμπτό. Ωστόσο χρησιμοποιώντας γλώσσα που συναντά κανείς στα Δελτία Τύπου, έκανε αναρτήσεις στις επίσημες σελίδες που διατηρεί το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, το κοινό ενημερώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την «ιδιαίτερη έκπληξη» που επιφύλαξε στον Νικόλα Παπαδόπουλο «τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά στο πιάνο και άλλα αγαπημένα τραγούδια», για την «εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων αλλά και για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και η σύζυγός του « έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό». Για του λόγου το αληθές, αναρτήθηκε και σχετικό βίντεο.

Η ανάρτηση προκάλεσε τρολάρισμα από τους χρήστες, ενώ σχολιάστηκε ακόμα και από τον τέως υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος ανέφερε πως και ο ίδιος πήγαινε σε γενέθλια αλλά δεν εκδιδόταν ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών.Η ενημέρωση μάλλον δεν εκτιμήθηκε πολύ από τους χρήστες των social media στην Κύπρο, που άρχισαν να διαμαρτύρονται για κακή χρήση των επίσημων λογαριασμών του υφυπουργείου αλλά και για σύγχυση ρόλων του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έδειξε μία ροπή προς το Lifestyle περιεχόμενο.

H ανάρτηση του Υφυπουργείου Πολιτισμού στο instagram για τα γενέθλια του Νικόλα ΠαπαδόπουλουΗ ανάρτηση, μετά τις ποικίλες αντιδράσεις κατέβηκε κακήν – κακώς από τις επίσημες σελίδες και παρέμεινε μόνον στο προφίλ του τραγουδιστή και νυν υφυπουργού.

kypros_politismou

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

9:00 πμ

Moria Run 2023