Δευτέρα 20.09.2021

Μήνυμα Δημάρχου Λήμνου προς τους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις, για την επίτευξη του στόχου τους να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτή η επιτυχία, καθώς οι μαθητές δοκιμάστηκαν σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, κατά την οποία έπρεπε να βρίσκονται μακριά από το σχολικό περιβάλλον, αλλά και να στερηθούν πολλές από τις αγαπημένες τους ασχολίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία τους. Αξίζουν, λοιπόν, διπλά «μπράβο» τόσο στους μαθητές, όσο και στους εκπαιδευτικούς και γονείς τους, που συνέβαλαν ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτοι τη μελέτη τους και να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τις σπουδές τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, και τους μαθητές οι οποίοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν. Έχει σημασία να γνωρίζουν πως το «ραντεβού» με την επιτυχία θα έρθει πολλές φορές ακόμα στη ζωή τους, αρκεί να το επιδιώξουν.

Αγαπητά παιδιά, το μέλλον είναι όλο δικό σας για να κάνετε πράξη τα όνειρά σας, είτε καταφέρατε να εισαχθείτε, είτε όχι. «Εξοπλιστείτε» με εφόδια και συνεχίστε απερίσπαστοι για την πραγμάτωση των στόχων σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ