Σάββατο 24.07.2021

Μήπως να προσέξουμε το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ;

Με όλο το φόβο από τη μετάλλαξη Δ, μήπως το ερχόμενο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ είναι επικίνδυνο;

Αντιλαμβάνομαι τη μεγάλη οργάνωση που έχουν πραγματοποιήσει τα μέλη της ΚΝΕ , τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, όμως με την αύξηση των κρουσμάτων , μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα στο νησί;

Είμαι σίγουρος ότι η ΚΝΕ και το ΚΚΕ με την πειθαρχία και την οργάνωση που έχει θα φροντίσει να προσέξει και τις αποστάσεις στις εκδηλώσεις, αλλά πολύ πιθανόν και να πάρει και επιπλέον μέτρα (self tests κτλ) για την επιτυχία των εκδηλώσεών της.

Όμως, επειδή μιλάμε για έναν αριθμό 4000 ατόμων(κατά τα λεγόμενα των διοργανωτών), πως είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν όλοι στα μέτρα που θα υπάρξουν ;

Ίσως μία άμεση συνάντηση της ΚΝΕ και του ΚΚΕ σήμερα, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Πολιτική Προστασία να μπορέσει να θέσει το πλαίσιο που θα απαιτηθεί για να μπορέσουν να διοργανώσουν το διήμερο..

Όμως και πάλι κρούω τον κώδωνα του κινδύνου..

 

“Ο νετάκιας”

#πισω_απο_τις_πορτες

 

ΥΓ: Είμαι υπέρ του όλες οι Νεολαίες , Σύλλογοι κτλ να διοργανώνουν Φεστιβάλ, Συνέδρια και εκδηλώσεις με μαζική συμμετοχή. Όμως, οφείλω να πω ότι η έλευση τόσου κόσμου αυτές τις ημέρες , ίσως οδηγήσει σε καταστάσεις δυσάρεστες. Μακάρι να βγω λανθασμένος στους προβληματισμούς μου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ