Τετάρτη 07.06.2023

Νέα ανακοίνωση ΝΔ για Μιθριδάτη: Δεν χρειάζονται δηλώσεις, οι αναρτήσεις μιλούν από μόνες τους

«Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές ”στερεοτυπίλες’‘» τονίζεται σε νέα ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία στηλιτεύονται παλαιότερες θέσεις και αναρτήσεις του γνωστού ερμηνευτή Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου, ο οποίος εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ: «Δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε δηλώσεις εκ των υστέρων από τον Μιθριδάτη. Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές «στερεοτυπίλες». Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι ή όλα καλά;».

Η προηγούμενη ανακοίνωση της ΝΔ: 

«O κ. Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες. Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια”‘;»

ΥΓ. Επισυνάπτουμε μερικές από τις εν λόγω αναρτήσεις του Μιθριδάτη.

Οι αναρτήσεις  του Μιθρδάτη:

kalo-m__n_-mithrida
mithdridatis-xana-montana
mithridatis-12-tsiprouleto
mithridatis-agglika-tsipra
mithrida-m___i-tropaio-2
mithridatis-2011

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ