Δευτέρα 17.06.2024

Νέα μηχανήματα παρέδωσε στον στρατό το Επαρχείο Λήμνου

Ο Έπαρχος  Λήμνου Απόστολος Κουτσογιάννης παρέδωσε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 στον  Διοικητή της 88 ΣΔΙ  Ταξίαρχο Αλέξανδρο Κουφόπουλο σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Κάσπακα88 ΤΜΧ , μηχανήματα μηχανικούέργου, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Στρατού και της Περιφέρειας σε περίπτωση ανάγκης.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικών Θεμάτων Λήμνου Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Πυρομάγλου, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και στελέχη της μονάδος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Έπαρχος Λήμνου τόνισε :

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Κων/νος Μουτζούρης θα βρίσκεται στο πλευρό σας με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, για να διευκολύνει και να ενισχύει το έργο σας, που μας κάνει εθνικά υπερήφανους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της Πατρίδα.

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα στελέχη, τους αξιωματικούς και τους οπλίτες, που μας κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους και εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας.

Τέλος είμαστε βέβαιοι ότι η καλή συνεργασία μας θα συνεχιστεί και τώρα ειδικά γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και ενισχύεται με την παραχώρηση των οχημάτων για τις ανάγκες των πολιτών της Π.Ε. Λήμνου.»

πηγή: limnos fm 100

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ