Τρίτη 16.04.2024

Νέα παρέμβαση Τσίπρα το Σάββατο -Πού θα μιλήσει

Νέα παρέμβαση από τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται το προσεχές διάστημα, μετά τη γραπτή ανακοίνωσή του που λειτούργησε σαν επιταχυντής εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στο συνέδριο που διοργανώνει η «Καθημερινή», από κοινού με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics (LSE) στην Εθνική Πινακοθήκη, με θέμα «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά».

Ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος φαίνεται πως δεν θα μείνει στο παρασκήνιο, όπως έκανε όλους τους τελευταίους μήνες, μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές και την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο συνέδριο θα γίνει ιστορικός απολογισμός των τελευταίων 5 δεκαετιών και θα διατυπωθούν προβληματισμοί για το μέλλον της χώρας. 

Ποιοι θα συμμετάσχουν

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Γιώργου Παπανδρέου, του Ευάγγελου Βενιζέλου, της Ντόρας Μπακογιάννη, του Γιάννη Στουρνάρα, του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Έφης Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ