Σάββατο 22.08.2026

Νέες εξαγγελίες Μητσοτάκη για ενοίκια επαγγελματιών, επιδόματα ανεργίας – Στα 300 ευρώ μένουν τελικά τα πρόστιμα

top

Επεκτείνεται και για τον μήνα Φεβρουάριο η κάλυψη ενοικίου επαγγελματιών κατά 80%, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Επίσης θα επεκτείνονται και θα συνεχίσουν να καταβάλλονται κανονικά για 2 μήνες ακόμη τα επιδόματα ανεργίας που έχουν λήξει.

Αναφερόμενος στο θέμα του ανοίγματος της αγοράς είπε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη εφόσον υπάρξει θετική εισήγηση να υλοποιήσει το σταδιακό άνοιγμα από την Δευτέρα. Το πρόστιμο δεν θα αυξηθεί από τα 300 στα 500 για τους παραβάτες, όπως είχε πει ο ίδιος στην πρωτολογία του, αλλά θα μείνει σταθερό στα 300 ευρώ τουλάχιστον για μία εβδομάδα. 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.skai.gr/

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ