Σάββατο 22.01.2022

Νέος Περιφερειακός Διοικητής Βορείου Αιγαίου της Π.Υ- Στην Μυτιλήνη ο Αρχιπύραρχος Χ. Μπόκας

top

Αποχωρεί απο τις Πυροσβεστικές δυνάμεις της Αιτωκλοακαρνανίας, μετά από μια μακρόχρονη και ευδόκιμη πορεία ο Χριστόφορος Μπόκας.

Στο πλαίσιο των κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Μπόκας, προήχθη σε Αρχιπύραρχο και αναλαμβανει από την 1η Φεβρουαρίου την διοίκηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Με την ανακοίνωση της προαγωγής του ο Χριστόφορος Μπόκας, έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω μήνυμα:

“Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά την ελληνική πολιτεία για την εξαιρετική τιμή που μου έκανε να με προάγει σε ανώτατο αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον καθημερινό αγώνα του πεδίου της πολιτικής προστασίας της χώρας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας των πολιτών καθώς επίσης και όλους τους συναδέλφους με τους οποίους για πολλά χρόνια όλοι μαζί δίναμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό για την εκπλήρωση της αποστολής μας. Ένα ακόμη ειλικρινές ευχαριστώ στους θεσμικούς παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, που ως συναρμόδιοι φορείς ήταν δίπλα στο ΠΣ σε όσες φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές προέκυπταν, καθώς και στους άλλους ιδιώτες, που στήριζαν με ποικίλους τρόπους το Πυροσβεστικό Σώμα και το Πυροσβεστικό Προσωπικό.

Συγκινημένος θα συνεχίσω να προσφέρω και να αγωνίζομαι σε οποίο σημείο και αν τοποθετηθώ προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών.

Αποχωρώντας από την Αιτωλοακαρνανία, νιώθω διπλά ευτυχισμένος, γιατί πετύχαμε να έχουμε άριστα επιχειρησιακά αποτελέσματα ,αποφεύγοντας απώλειες ζωών και αποτρέποντας φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές, αλλά και γιατί τελεσφόρησε ένα μεγάλο έργο, όπως είναι η δημιουργία δυο εθελοντικών σταθμών, η δημιουργία σύγχρονων πυροσβεστικών εγκαταστάσεων στο Μεσολόγγι και η ίδρυση Εποχικού κλιμακίου στον Δήμο Αμφιλοχίας .

Να συνεχίσετε την προσπάθεια. Θα είμαι μαζί σας με όλες τις δυνάμεις“.

 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.lesvospost.com/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ