Δευτέρα 26.02.2024

Νίκος Ανδρουλάκης: Προστατεύουμε την αγροτική γη για να μην αφελληνιστεί η ελληνική οικονομία

Την επαναφορά του νόμου του ΠΑΣΟΚ το 2010 για την προστασία της πρώτης κατοικίας με επικαιροποιημένα κριτήρια ζήτησε ο πρόεδρός του

Για την πρώτη κατοικία και την ανάγκη να προστατευτεί η ελληνικό γη έκανε λόγο ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης , κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις Αχαρνές το βράδυ της Δευτέρας.

«Διεκδικούμε την προστασία της αγροτικής γης για να μην αφελληνιστεί η ελληνική οικονομία» συμπλήρωσε και υπενθύμισε ότι «το ΠΑΣΟΚτην πιο κρίσιμη στιγμή το 2010, με την πιο σκληρή τρόικα απέναντι του, διαπραγματεύτηκε για να υπάρχει προστασία της πρώτης κατοικίας. Ποιος παρέδωσε στα funds τα “κόκκινα δάνεια”; Μήπως ο κ. Τσίπρας; Μήπως αυτός που έλεγε στον ελληνικό λαό “σεισάχθεια, μην πληρώνετε”, ήταν αυτός που παρέδωσε τα “κόκκινα δάνεια” στα funds, που σήμερα εκβιάζουν Έλληνες πολίτες; Ας θυμηθούμε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και πού οδήγησαν αυτοί που “έδιναν ελπίδα” στον ελληνικό λαό. Η ελπίδα έγινε απογοήτευση και αγανάκτηση» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στο χάσμα μεταξύ επιτοκίων καταθέσεων και επιτοκίων στεγαστικών δανείων, γεγονός που έχει τροφοδοτήσει με σχεδόν 1 δισεκατομμύριο επιπλέον κερδοφορία τις τράπεζες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ