Παρασκευή 09.06.2023

Νόμο για τις δημοσκοπήσεις σκέφτεται η απερχόμενη κυβέρνηση – Έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει νέο πλαίσιο που θα θωρακίζει τις εταιρείες ο Λιβάνιος

Το νομοσχέδιο κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει μαζί με το άλλο που θα προωθεί τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής των ευρωβουλευτών

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρεςσε σχέση με τις δημοσκοπήσεις, η απερχόμενη κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκηγια την εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά στάνταρ του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των συγκεκριμένων εταιρειών. Σύμφωνα με τη στήληBig Mouthτου powergame.gr, ο Θόδωρος Λιβάνιος έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζει το νέο πλαίσιο που θα θωρακίζει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων από κάθε εξωγενήπαράγοντα. 

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Μετά τον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις, η απερχόμενη κυβέρνηση, δηλαδή ο πρόεδρος Μητσοτάκης, θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη (και μάλιστα μεγάλη) για την εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά στάνταρ του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των συγκεκριμένων εταιρειών. Ο Θόδωρος Λιβάνιος έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζει το νέο πλαίσιο που θα θωρακίζει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων από κάθε εξωγενή (και όχι εξωγήινο) παράγοντα. Το νομοσχέδιο κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει μαζί με το άλλο που θα προωθεί τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής των ευρωβουλευτών. Όλα αυτά θα γίνουν υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει προκύψει κυβέρνηση υπό τον πρόεδρο Μητσοτάκη.

! Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι ο Θοδωρής Λιβάνιος ήταν ενδεχομένως ο μόνος που από νωρίς το πρωί της Κυριακής είχε διαβλέψει «μια καλή μέρα».

 

ΠΗΓΗ:

https://www.parapolitika.gr/

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ