Παρασκευή 27.01.2023

Ντέρμπι κορυφής Αετός-Διαγόρας

Η μάχη της κορυφής ανάμεσα στον Αετό και τον Διαγόρα δεσπόζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΛ.

Την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο Λουτρών ο πρωτοπόρος Αετός θα υποδεχθεί τον δεύτερο στη βαθμολογία Διαγόρα σε μια αναμέτρηση που πιθανόν να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα αποσπαστούν 10 βαθμούς από τον αντίπαλο τους και θα κάνουν σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση αν και ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα, ωστόσο με την μέχρι τώρα πορεία τους δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο.  Στο άλλο στρατόπεδο η ομάδα της Αγίας Παρασκευής χρειάζεται αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς για να μειώσει την απόσταση στη βαθμολογία και να μπει ξανά στο κόλπο για τον τίτλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, αύριο Σάββατο ο Όλυμπος θα φιλοξενήσει στην Αγιάσο τον Αρίωνα Μήθυμνας ο οποίος καίγεται για βαθμούς, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, όπως και η Φίλια η οποία παίζει στο γήπεδο της με την Αναγέννηση Γέρας. Επίσης, η Προοδευτική θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τον ουραγό Απόλλωνα Δαφίων.

Την Κυριακή την ίδια ώρα, ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τον Οδυσσέα Ελύτη, ο Μεσότοπος θα αγωνιστεί στην έδρα του με τον Ατρόμητο, ενώ δυνατή μάχη αναμένεται να γίνει στο γήπεδο Φίλιας μεταξύ Ανδρονικά και Αιγέα.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.sportlesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ